Ripustimet

49 kpl tuotetta
Kampanja
851444(1).jpg
Ripustimet ovat luonnollinen osa elämäämme. Ne auttavat meitä järjestämään vaatteemme, pitämään vaatteemme kauniina ja tuulettamaan sekä kuivaamaan niitä. Toisin sanoen ripustin on jotain, jota käytämme päivittäin. Siksi hyvän ripustimen on oltava tukeva ja kestettävä kaikentyyppisiä vaatteita. Trademaxilta löydät laajan valikoiman ripustimia jokaiseen kotiin.

Millaisia ripustimia Trademaxilla on valikoimassaan?

Meiltä Trademaxilta löydät laajan valikoiman ripustimia erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löydät ohuet, tilaa säästävät vaateripustimet, tyylikkäät puiset ripustimet sekä housu- ja hameripustimet vaatteiden säilytykseen. Meiltä löydät myös näyttäviä ripustimia, jos haluat erityisesti esitellä vaatteitasi.

Mitä etuja ripustimilla on?

Sen lisäksi, että ripustimet auttavat pitämään kaapin järjestyksessä, pitävät ne vaatteesi rypistymättöminä. Kaapissa tai naulakossa ripustimilla riippuvat vaatteet on helppo nähdä yhdellä kertaa. Sinun ei tarvitse käydä läpi useita hyllyjä löytääksesi sen vaatteen, jota haluat käyttää. Ripustimilla olevien vaatteiden järjestystä kaapissa on helppo ja nopea vaihtaa.

Miten saan vaatteeni pysymään ripustimissa?

Jos sinulla on ongelma, että vaatteesi liukuvat alas ripustimilta, voi olla, että ripustimet ovat liian pieniä. Suuremmilla ripustimilla vaatteet pysyvät helpommin paikoillaan. Liukkaista materiaaleista valmistettujen vaatteiden säilyttäminen voi vaatia liukumattomia tai samettipintaisia ripustimia. Samettimaisella pinnalla vaatteet pysyvät hyvin paikallaan eivätkä ne pääse venymään muodottomiksi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja