Vaateteline

75 kpl tuotetta
1101649(8).jpg
Kampanja
Suositut suodatukset

Ripusta vaatteesi tyylikkääseen vaatenaulakkoon

Meillä kaikilla on tarve säilyttää vaatteita jossakin. Vaateteline on sekä käytännöllinen että kaunis ratkaisu helppoon vaatesäilytykseen. Pienellä luovuudella vaateteline antaa kotiisi uutta ilmettä!

Mitkä vaatteet sopivat vaatetelineeseen?

Suurimmassa osassa vaatetelineitä on koukkuja ja/tai tanko ripustimille. Voit säilyttää telineessä vain päällysvaatteita, tai voit käyttää sitä myös muiden ripustimella säilytettävien vaatteiden, kuten mekkojen, prässättyjen housujen ja silitettyjen paitojen säilytykseen.

Voinko säilyttää vaatetelineessä myös asusteita ja kenkiä?

Monissa vaatetelineissä on valmiina hattu- ja kenkähyllyt. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri omia tarpeitasi vastaava vaateteline. Valikoimassamme on paljon edullisia ja monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Osa siroja ja pieniä, osa taas kookkaita ja tilavia.

Millainen vaateteline minun pitäisi valita?

Se, millainen vaateteline sinun kannattaa hankkia, riippuu siitä, miten paljon tilaa sinulla on käytettävissä. Myös säilytettävien vaatteiden määrä vaikuttaa osaltaan tarvittavan vaatetelineen kokoon ja tyyliin. Meiltä Trademaxilta löydät niin korkeat kuin matalatkin vaatetelineet, kaiken tyylisinä. Tutki valikoimaa, niin löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Minne vaateteline kannattaisi sijoittaa?

Jos suunnittelet säilyttäväsi vaatetelineessä päällystakkeja, kannattaa teline sijoittaa eteiseen lähelle ulko-ovea. Vaateteline on käytännöllinen ratkaisu myös vaatehuoneeseen, jossa sillä voi säilyttää vaikkapa usein käytettäviä arkivaatteita. Nykyään on myös trendikästä säilyttää vaateteline näkyvissä vaikkapa makuuhuoneessa. Näin se toimii samalla sisusuksellisena yksityiskohtana. Sillä voi säilyttää vaikkapa kaikkein kauneimmat vaatteet, kengät ja asusteet, joista voi tällä tapaa nauttia myös silloin, kun ne eivät ole päällä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja