Kampanja
1423428(1).jpg

Meiltä löydät muovikuusen, joka tekee joulusta erityisen kauniin. Laaja, edullisten muovikuusien valikoima tekee valinnan vaikeaksi. Meillä on niin monta eri vaihtoehtoa, että pian haluat muovikuusen joka huoneeseen.

Millainen muovikuusi minun pitäisi hankkia?

Valikoimassamme on erivärisiä kuusia, kuusia, joissa on lunta, ja muovikuusia, jotka näyttävät aivan eläviltä puilta. Valitsemasi muovikuusen tyyppi riippuu siitä, kuinka perinteinen olet, mikä on tyylisi ja mikä sopii kotiisi. Ehkä kultainen tai vaaleanpunainen joulukuusi sopii sinulle, tai ehkä vihreä jättipuu on seuraava muovinen joulukuusesi.

Mikä on paras paikka muovikuuselle?

Muovikuusen voi laittaa melkein minne tahansa. Varo vain laittamasta sitä kynttilöiden lähelle tai paikkaan, jossa se tukkii kulkureitin. Muovikuusen pitäminen olohuoneessa on klassista, mutta esimerkiksi makuuhuoneessa on erittäin kiva olla kaunis muovinen joulukuusi. Joitakin muovikuusia voi laittaa myös ulos, jolloin ne luovat viihtyisän tunnelman terassille, parvekkeelle tai kotioven viereen.

Miten koristelen muovisen tekokuusen?

Joissakin muovikuusissa on valaistus jo valmiina, kun taas toiset saattavat tarvita valosarjan. Kaikki joulukuusenkoristeet voi ripustaa myös tekokuuseen. Ehkä olet perinteinen tyyppi, joka haluaa punaisia palloja ja olkikoristeita? Vai pidätkö enemmän hauskoista koristeista, kuten pienistä villakoirista, kuppikakuista, hatuista ja kimaltelevista Tuhkimon kengistä? Tyylikästä on koristella muovikuusi tietyn väriteeman mukaan, jolloin kuuseen voi ripustaa teemaan sopivia palloja ja muita koristeita.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja