Vetimet

2 kpl tuotetta
1852764(3).jpg
Ovenpainikkeita vaihtamalla muutat helposti koko kokonaisvaikutelmaa. Jos haluat raikastaa vanhoja ovia, löydät meiltä Trademaxilta erilaisia ovenkahvoja, jotka sopivat kaikkiin tyyleihin. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita kahvoja edullisesti. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka voin uudistaa ovien ilmettä?

Jos olet kyllästynyt kotisi oviin, voit päivittää ne helposti uusilla ovenkahvoilla. Valitse tyylikkäistä muun muassa kromin tai mattamustan värisistä ovenpainikkeista juuri ne, jotka sopivat täydellisesti oman kotisi tyyliin.

Voinko saada samanmalliset kahvat erilaisiin oviin?

Kylpyhuoneen ovessa on hyvä käyttää kahvaa ja siihen liittyvää lukkoa. Näin voit helposti lukita tilan ja olla siellä kaikessa rauhassa. Tavallisiin sisäoviin voit valita ovenkahvan, joka on mielestäsi houkuttelevin ja sopii kotiisi parhaiten. Ovenkahvojen valintaan kannattaa keskittyä hyvin, sillä niillä on suuri vaikutus koko kodin ilmeeseen.

Saako Trademaxin verkkokaupasta erilaisia ovenkahvoja?

Trademaxilta löydät monia erilaisia kahvoja. Valikoimassamme eri kokoja, värejä ja malleja. Riippumatta siitä, mistä tyylistä pidät, olemme varmoja, että löydät jotain, joka sopii sinulle ja sinun kotiisi. Tutustu rauhassa valikoimaan ja osta unelmiesi ovenkahvat helposti ja nopeasti.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä