Trendikkäitä ja klassisia keittiötekstiilejä

381 edullista tuotetta
Kampanja
Lajittelu

Riippumatta siitä, etsitkö uutta esiliinaa, hyviä patakintaita tai keittiötekstiilejä, joilla saat keittiöön uutta ja kauniimpaa ilmettä, löydät varmasti jotakin makusi mukaista laajasta keittiötekstiilien valikoimastamme. Erilaiset keittiötekstiilit ovat tuikitarpeellisia keittiössä. Täältä löydät laadukkaat käsipyyhkeet, astiapyyhkeet sekä esiliinat, jotka sopivat väreiltään ja kuoseiltaan toisiinsa. Hankkimalla keittiöön yhtenäiset ja tyylikkäät keittiötekstiilit, luot keittiöösi yhtenäisen tyylin. 

Seuraa vuodenaikoja keittiössä

Sisustuksen muuttaminen ja päivittäminen on hauskaa. Hankkimalla uusia keittiötekstiilejä sesongin ja vuodenaikojen mukaan, saat helposti sisustukseen vaihtelevuutta ja uutta tunnelmaa. Joulun lähestyessä voi olla mukava koristaa keittiötä punaisilla pyyhkeillä ja käyttää joulun alla punaista esiliinaa. Keväällä tekstiilit taas voi vaihtaa vaaleampiin ja raikkaampiin väreihin ja kuoseihin. Valikoimastamme löydät laadukkaita patalappuja monissa väreissä ja kuoseissa. Patalapuilla on aina käyttöä ja siksi ne sopivat loistavasti myös lahjaksi.

Meillä Trademaxilla on valikoimassa monien pidettyjen ja tunnettujen tuotemerkkien tuotteita. Täältä löydät esimerkiksi Lord Nelsonin, Vallilan ja Finlaysonin keittiötekstiilejä. Vaihda vanhat tekstiilit uusiin ja raikkaisiin, joilla teet ison muutoksen keittiösi sisustukseen maksamatta kuitenkaan liikaa. Esiliinoja kannattaa aina olla käden ulottuvilla useampi, joista valita kulloiseenkin tilanteeseen sopiva. Tällä tavalla sinulla on aina esiliina käytettävissäsi, vaikka yksi olisikin pesussa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Toiminto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja