categoryTopBlock

Sisusta kauniilla tyynynpäällisillä

795tyynynpäälliset alessa
Kodintekstiilit
Cyber Monday

Erilaisilla tekstiileillä sisustukseen on helppo saada persoonallista ilmettä. Haluat ehkä vaihtaa sisutuksen ilmettä eri vuodenaikojen mukaan? Kevääseen sopivat raikkaat pastellisävyt, kun taas talveen lämpöä ja tunnelmaa tuovat tummat ja täyteläiset sävyt. Trademaxin valikoimasta löydät laajasti erilaisia tyynynpäällisiä, joilla olohuoneen ja makuuhuoneen sisustus saa täysin uutta ilmettä. Valikoimasta löydät paljon erityylisiä vaihtoehtoja, niin kuviollisia kuin tyylikkään yksivärisiäkin. Miellyttäisikö sinua merelliset ankkurikuviot tai punavalkoiset ja sinivalkoiset raidat vai tunnetko enemmän vetoa tyynynpäällisiin, joiden kuvioissa toistuvat höyhenet, unisiepparit tai Buddha-hahmo?

Valtavasti upeita tyynynpäällisiä

Trademaxin valikoimasta löydät paljon laadukkaita, edullisia ja suosittuja tyynynpäällisiä useilta tunnetuilta tavaramerkeiltä, kuten Lord Nelson, Finlayson ja Vallila. Valitse tyynynpäälliset niin, että ne sopivat tyylillisesti yhteen muiden sisustustekstiilien, kuten torkkupeittojen ja verhojen kanssa - niitäkin löydät meiltä! Tyynynpäällisten ostaminen netistä on näppärää ja mukavaa siksi, että näet helposti koko tarjolla olevan valikoiman, josta voit valita juuri sinulle sopivat tuotteet, juuri oikean kokoisina ja värisinä.

Ihanat tyynynpäälliset antavat vanhoille tyynyille täysin uuden ilmeen. Uudista tyynynpäällisillä vaikkapa sohvatyynyt tai makuuhuoneen sängyn päällä olevat koristetyynyt. Koristetyynyt sopivat niin sohvalle, nojatuoliin, keittiötuoliin tai vaikkapa ihan lattialle. Yhteensopivat koristetyynynpäälliset, verhot ja matot antavat tilaan yhtenäisen ja elegantin ilmeen. Niillä vaihdat sisustuksen tyyliä tunnelmaa helposti ja nopeasti. Meiltä löydät kaiken kodin sisustuksen päivittämiseen liittyvän helposti ja nopeasti.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Muoto
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Cyber Monday
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Cyber Monday