2039517(1).jpg

Tuoksutikut pitävät huoneesi raikkaan ja herkullisen tuoksuisena ilman kynttilöiden sytyttämistä. Tuoksutikut ovat tyylikäs ratkaisu harmonisen tuoksun tuomiseen kotiisi, ja voit pitää niitä esillä kauniissa maljakossa tai kulhossa.

Luo kotiin aromaattinen tunnelma tuoksutikuilla

Miksi minulla pitäisi olla tuoksupuikkoja kotona?

Tuoksutikut ovat helppo tapa luoda kotiin tunnelmaa. Sinun ei tarvitse miettiä lämpökynttilän tai tuoksukynttilän sammuttamista, koska tikut luovuttavat tuoksua olemalla esillä astiassaan. Toisin kuin suitsukkeet, jotka myös luovuttavat tuoksua, tuoksutikut eivät savua, vaan ainoastaan sen öljyn tuoksun, johon ne on laitettu.

Milloin voin käyttää tuoksutikkuja?

Tuoksutikkuja voi pitää esillä koko ajan, jos haluaa, että tuoksu pysyy kodissa. Jos haluat kevyen tuoksun, älä käytä liian monta tikkua, ja jos haluat voimakkaamman tuoksun, laita öljyyn enemmän tikkuja. Voit poistaa tikut kokonaan ja sulkea pullon, jos et halua lainkaan tuoksua tai jos haluat muuttaa tuoksua.

Miten käytän tuoksupuikkoja?

Kun tilaat tuoksutikkuja, saat sarjan puutikkuja suljetussa pakkauksessa yhdessä valitsemasi öljyn kanssa. Kaikkia tikkuja ei tarvitse käyttää kerralla, vaan voit aloittaa pienellä määrällä. Avaa sitten varovasti astia, jossa on haluamaasi aromaattista öljyä, ja laita tikut siihen. Kun tuoksutikkusi ovat imeytyneet öljyyn, tunnet tuoksun leviävän huoneeseen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)