Vauvan peitto

5 kpl tuotetta
3e8b9d401bff80fc7d75a4ba898ef08ca90b8663.jpg
Kampanja
Pehmeä ja kaunis vauvan peitto on lähes välttämätön, olipa kyseessä sitten sisä- tai ulkokäyttö. Trademaxilta löydät laajan valikoiman eri materiaaleista valmistettuja peittoja, myös koko- ja värivaihtoehtoja on paljon. Valitse peitto, joka sopii vauvallesi parhaiten.

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon valitessani vauvan peittoa ja vauvan vilttiä?

Sinun on mietittävä, milloin ja miten vauva käyttää peittoaan. Onko se tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa vai ulkona? Kesällä vai talvella? Vaunuissa vai pinnasängyssä? Kysymyksiä on paljon, mutta ei hätää, me Trademaxilla autamme sinua!

Millaiset peitot vauvalle?

Vauvan peittoja tarvitaan paljon. Etuna on, jos samaa peittoa voidaan käyttää useaan eri tarkoitukseen. Ohut vauvapeitto voi toimia pehmopeittona, imetyspeittona, antaa varjoa vaunuissa tai toimia pehmusteena hoitopöydällä. Leikkimatto tai pehmustettu vauvan peitto, jonka päällä vauva voi maata, on myös hyödyllinen.

Kuinka monta vauvapeittoa tarvitsen?

Mitä enemmän, sitä parempi. Peittoja käytetään paljon ja monissa eri yhteyksissä. Siksi on hyvä pitää aina ylimääräinen peitto käsillä niitä hetkiä varten, jolloin muut vauvan peitot ovat pesussa.

Mistä materiaaleista valmistettuja vauvapeittoja voin ostaa?

Vauvoilla on herkkä iho, joten on tärkeää valita hyvistä materiaaleista valmistetut peitot. Vauvapeittoja löytyykin monista eri materiaaleista, jotka kaikki sopivat pienille lapsille. Tarjoamme esimerkiksi luomupuuvillasta valmistettuja vauvapeittoja, joissa on kauniita kuvioita. Kylmempiä päiviä varten löydät villasta valmistettuja vauvapeittoja, jotka lämmittävät mukavasti.

Pitäisikö minun valita vauvalleni lämmin vai viileä peitto?

Valitse peitto vuodenajan mukaan. Talvella paksu vauvan peitto voi olla hyvä valinta, kun taas kesällä ohut peitto. Tärkeintä on tarkistaa aika ajoin, kuinka lämmin tai kylmä lapsellasi on, ja valita peitto sen mukaan.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja