Koukut

255 edullista tuotetta
Kampanja
Lajittelu

Ripusta takki tyylikkääseen koukkuun

Pienilläkin asioilla ja satsauksilla luot sisustukseen suuria muutoksia. Täältä löydät laajan valikoiman koristeellisia ja käytännöllisiä koukkuja kodin jokaiseen huoneeseen. Pienet yksityiskohdat, kuten koukut, viimeistelevät kodin sisustuksen ja saavat aikaan persoonallista ilmettä. Lastenhuoneeseen sopivat varmasti värikkäät ja iloiset koukut, kun taas eteisessä käytännöllisiä ovat pienet koukut, joihin saa ripustettua niin päähineet, huivit kuin laukutkin. Etsit sitten millaisia koukkuja tahansa, löydät kotisi sisustukseen sopivat ja omaa makuasi miellyttävät koukut laajasta valikoimastamme.

Takille sopivan ripustimen etsiminen on hankalaa ja vielä hankalampaa on saada takki mahtumaan täyteen vaatekaappiin. Teet sisustuksesta helppokäyttöisemmän ja käytännöllisemmän asentamalla näppäriä koukkuja hieman useampaankin paikkaan. Sen lisäksi, että koukkuja tarvitaan eteisessä, sopivat ne myös keittiöön, missä koukkuun on mukava ripustaa vaikkapa esiliina tai patakintaat. Täältä löydät valtavasti erilaisia koukkuja ja ripustimia, sekä sellaisia, jotka kiinnitetään ruuvilla, mutta myös sellaisia, jotka voi ripustaa helposti oven päälle. Jälkimmäiset sopivat erinomaisesti kylpyhuoneeseen, jossa voit ripustaa niihin aamutakkisi siksi aikaa, kun käyt suihkussa.

Meiltä Trademaxilta löydät aina trendikkäät, laadukkaat ja käytännölliset sisustustuotteet. Meillä on kaikkea tyylikkäistä ja käytännöllisistä koukuista, huonekaluihin, maljakoihin ja koristetyynyihin. Kodin sisustuksen on hyvä olla samanaikaisesti viihtyisä ja käytännöllinen. Koska kotona olemisen ja elämisen pitäisi olla mukavaa, on tärkeää sisustaa koti tuotteilla, jotka helpottavat arkea. Koukut ovat juuri sellaisia tuotteita!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Tyyli
Hinta
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja