Halifax Naulakko 130 cm 8 koukkua

Valkoinen

Tuotenumero: 509352
Määrä
1
5% lisäalennusta! Koodi:
2d 17h 52m 7s
Koskee koko valikoimaa, myös jo alennettuja tuotteita. Anna koodi kassalla.

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys130 cm
Korkeus20 cm
Syvyys10 cm
Koko130x20 cm
Materiaali
MateriaaliMDFMassiivinen uunikuivattu mahonki
Määrä
Koukkujen lukumäärä8
Yleistä
SarjaHalifax
Värin nimiValkoinen
Väri
TyyliMaalaishenkinen

Tuotetiedot

Halifax on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Halifax sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Halifax-kalusteet ovat valkolakattuja. Halifax sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut on suunniteltu kestämään vuosia.

Halifax naulakko on muotoilultaan tyylikäs ja siinä on monia hienoja yksityiskohtia. Naulakossa on 4 tummaa koukkua. Halifax naulakko sopii hyvin kaikkiin huoneisiin.

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi. Puumateriaalin kosteutta vähennetään 8% uunikuivaamalla. Tämän jälkeen materiaalin kosteus vastaa 40% ilmankosteutta 20 asteessa. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman.  

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00