Halifax Naulakko 40 cm 2 koukkua

Valkoinen

Tuotenumero: 526967
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys40 cm
Korkeus20 cm
Syvyys10 cm
Koko40x20 cm
Materiaali
MateriaaliMassiivinen uunikuivattu mahonki
Määrä
Koukkujen lukumäärä2
Yleistä
SarjaHalifax
Värin nimiValkoinen
Väri
TyyliMaalaishenkinen

Tuotetiedot

Kuvaus
Halifax on klassinen huonekalusarja, jonka suunnitteluun haettu inspiraatiota rannikolta ja Ranskan maaseudulta. Viehättävä ja tyylikäs Halifax sopii erinomaisesti nykyaikaiseen kotiin. Halifax-huonekalut ovat valkolakattuja ja sarjasta löytyy kalusteet ruokailutilaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Sarja valmistettu ammattitaitoisten puuseppien käsityöllä, mikä näkyy huonekalujen yksityiskohtien suunnittelussa ja laadussa. Huonekalut ovat suunniteltu kestämään vuosia.

Halifax naulakossa on kaksi koukkua, joihin voi ripustaa niin vaatteita kuin pyyhkeitäkin. Malliltaan klassinen naulakko sopii moneen tilaan ja käyttöön.

Tuotetiedot
Tämä tuote on valmistettu sertifioidusta mahongista. Puumateriaali uunikuivataan ennen tuotantoa, puun halkeilemisen estämiseksi. Mahonki pohjakäsitellään, maalataan ja lakataan kestävän pinnan aikaansaamiseksi. Puu on elävä materiaali ja se elää ympäristön ilmankosteudesta riippuen. Jos ilma materiaalin ympärillä on kosteaa, puu laajenee hieman ja jos ilma materiaalin ympärillä on kuivaa, puu vastaavasti kutistuu hieman. 

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00