Meikkipeili

23 kpl tuotetta
Kampanja
1172557.jpg

Tee täydellinen meikki Trademaxin meikkipeilin ääressä. Valikoimassa on paljon erilaisia meikkipeilejä, kuten pöytäpeilejä, käsipeilejä ja mukana kannettavia peilejä. Mukana kuljetettavat matkapeilit ovat erittäin käytännöllisiä silloin, kun haluat kantaa peiliä mukanasi laukussa tai kun haluat meikata kotona aina välillä paikkaa vaihtaen. Suurentava peili helpottaa sekä meikkaamista että kasvojen hoitoa. Tärkeintä meikkipeilin valinnassa on ottaa huomioon se, että peilin pitää sopia tarpeisiisi sekä kylpyhuoneesi sisustukseen. Löydä oma suosikkisi useiden erilaisten mallien ja tyylien joukosta.

Meikkipeili meikkinurkkaukseen

Meikatessa tarvitset sekä hyvää valoa että hyvän peilin, jotta näet tarpeeksi hyvin, mitä olet tekemässä. Meillä Trademaxilla on sekä edullisia että tyylikkäitä peilejä, jotka sopivat kylpyhuoneeseesi tyylikkääksi sisustuksen yksityiskohdaksi.

Meikkipeilejä on olemassa useanlaisia. Peilit voivat olla omalla jalallaan seisovia, jolloin niitä voi siirtää helposti paikasta toiseen. On olemassa myös seinään ruuveilla tai imukupeilla kiinnitettäviä peilejä. Meikkipeili voi käytännöllisyytensä lisäksi olla myös kodin sisustuksellinen elementti. Meikkipeiliä ei välttämättä tarvitse sijoittaa kylpyhuoneeseen, vaan sen voi laittaa sinne, missä sille on hyvä ja valon kannalta otollinen paikka. Miksipä et tekisi kotiisi meikkinurkkausta? Sinne voit sijoittaa meikkipeilin ja meikkipöydän, josta löytyy säilytyspaikka niin meikeille kuin kaikille ihonhoitotuotteillekin.

Mitä meikkipeiliä ostettaessa kannattaa huomioida?

Mieti, mihin haluat peilin laittaa. Onko sinulla jo olemassa meikkipöytä, jonka päälle haluat sijoittaa peilin vai onko tarkoituksenasi laittaa peili kylpyhuoneeseen? Voiko sen kiinnittää seinään vai onko tarkoitus laittaa se vaikkapa hyllylle? Trademaxin nettikaupasta löydät seinään kiinnittävien peilin lisäksi myös jalalliset peilit.

Onko valikoimassanne erikokoisia meikkipeilejä?

Kyllä, valikoimassamme on muutamia erikokoisia meikkipeilejä. Jos tarvitse suurempaa, seinälle asetettavaa peiliä, löydät Trademaxilta myös sellaiset. Osassa meikkipeilejä on hehkulamput, jotta näet hyvin, mitä olet tekemässä.

Onko teillä suurentavia meikkipeilejä?

Trademaxilta löydät myös meikkipeilit, joissa on suurennusominaisuus. Ne sopivat esimerkiksi kasvojen hoitoon tai käytettäväksi silloin, kun teet meikkiä jossakin muualla kuin kylpyhuoneessa. Sellaisen voi pakata vaikkapa matkalle mukaan.

Meikkipeili meikkinurkkaukseen, löytyykö sellaisia?

Haluaisitko kotiisi meikkausnurkkauksen, jossa olisi erillinen pöytä? Siinä tapauksessa voit hankkia hehkulampullisen meikkipeilin Trademaxilta. Me autamme sinua mielellämme valitsemaan mieleisesi meikkipeilin ja huolehdimme siitä, että saat sen kotiisi helposti, edullisesti ja mukavasti.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Valaistus
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja