Pyykkikorit

61 edullista tuotetta
Kampanja
Lajittelu

Tyylikkäät ja käytännölliset pyykkikorit

Onko sinulla pyykkikori, joka vain seisoo paikallaan ja näyttää surkealta? Vai onko tilanne niin huono, että keräilet likapyykkejä muovikasseihin odottamaan pyykkipäivän innostusta? Vaihda vanha järjestelmäsi ja hanki sen tilalle tyylikäs pyykkikori, jossa on useampi lokero. Elämästä tulee helpompaa ja hauskempaa, kun säilytät pyykkisi Trademaxin edullisessa pyykkikorissa. Valitse omasi useista erikokoisista ja erivärisistä sekä eri materiaaleista valmistetuista pyykkikoreista!

Minkä kokoinen pyykkikori minun pitäisi valita?

Valitse pyykkikorin koko oman perheesi jäsenten määrän mukaan. Mitä suurempi henkilöluku, sitä suurempi pyykkikori. Yhdelle hengelle riittää varmasti tavallinen pyykkikori, mutta suuremmalle perheelle saattaa olla tarpeen hankkia pyykkikori, jossa on esimerkiksi kolme tilavaa lokeroa erilaisille vaatteille.

Mitä materiaalia pyykkikorin pitäisi olla?

Pyykkikori voi olla valmistettu mistä tahansa materiaalista. Valikoimassamme on paljon eri materiaaleista valmistettuja pyykkikoreja, kuten puisia pyykkikoreja, rottinkisia pyykkikoreja ja kankaisia pyykkikoreja. Kaikki toimivat yhtä hyvin. Pyykkikori ei saa olla liian tiivis, jotta vaatteissa mahdollisesti oleva kosteus pääsee haihtumaan.

Mitä hyötyä on pyykkikorista, jossa on useampi lokero?

Monella kylpyhuone on sen verran ahdas, että sinne ei mahdu useampia pyykkikoreja. Tällöin ratkaisu pyykin lajitteluun ja helppoon pyykkihuoltoon löytyy lokerollisista pyykkikoreista. Lokerolliseen pyykkikoriin pyykit on helppo lajitella vaikkapa pesulämpötilan tai värin mukaan. Näin pyykin pesu helpottuu ja nopeutuu, kun pyykkiä ei enää koneeseen laittaessa tarvitse lajitella erikseen.

Minkä värinen pyykkikori kannattaa valita?

Jos olet jo valinnut kylpyhuoneen värimaailman, kannattaa valita pyykkikori, joka sopii tyylikkäästi jo olemassa olevaan kylpyhuoneen sisustukseen. Jos vielä mietit värimaailmaa, on valittavanasi valtavasti vaihtoehtoja, kuten värikkäät pyykkikorit tai ruskeat ja mustat pyykkikorit. Jotkut pyykkikorit voivat toimia pyykin säilyttämisen lisäksi myös kylpyhuoneen rahina. Vaihtoehtoja on lukemattomia. Tule ja tilaa oma suosikkisi helposti ja nopeasti Trademaxin verkkokaupasta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja