Takkatarvikkeet

12 kpl tuotetta
645630(1).jpg
Kampanja
Trademaxilta löydät kaiken, mitä tarvitset onnistuneeseen takan lämmitykseen. Valikoimassamme on erilaisia takan käyttämiseen tarkoitettuja tarvikkeita, jotka tekevät lämmittämisestä ja tulesta nauttimisesta helppoa. Tervetuloa tutustumaan Trademaxin laajaan takkatarvikevalikoimaan.

Mitä erilaisia takkatarvikkeita voin ostaa Trademaxilta?

Trademaxilta löydät monia erilaisia ja laadukkaita takan lisävarusteita. Tutustu valikoimaan, jossa on muun muassa suojaritilöitä, liesiä, takkasettejä ja takkavälinetelineitä. Kaikki tuotteemme on valittu huolella, mikä takaa sen, että olet varmasti tyytyväinen uuteen hankintaasi.

Mitä lisävarusteita tarvitsen?

Takkatyypistä riippuen saatat tarvita erilaisia lisävarusteita. Mutta yleensä tarvitset jonkinlaisen telineen takkavälineille, kuten hiilihangolle ja tuhkalapiolle. Suojaritilä on tarpeellinen ainakin silloin, jos perheessä on lemmikkejä tai pieniä lapsia. Takkatuuletin tai kaminapuhallin auttaa levittämään takan lämmön kaikkialle kotiisi.

Kuinka kaminapuhallin toimii?

Asettamalla puhaltimen takan päälle, takan lämpö saa puhaltimen toimimaan ja se levittää lämmintä ilmaa laajalle alueelle. Suuntaamalla puhaltimen haluamaasi suuntaan, voit itse päättää, mihin suuntaan lämpö leviää. Tämä tekee takasta kohdennetun lämmönlähteen ja voit näin vähentää puun kulutusta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja