Ulkotilan kamiina & kotakeittiö

130 kpl tuotetta
1235073(1).jpg
Kampanja

Avotuli on tunnelmallinen, kaunis ja antaa miellyttävää lämpöä, mutta vaatii varovaisuutta. Hankkimalla ulkotakan, saat turvallisen paikan, jossa voit polttaa nuotiota. Tuli rajoittuu takkaan, ei tuhoa maata eikä kasvillisuutta, ja voit halutessasi helposti vaihtaa paikkaa.

Lisää viihtyisyyttä ulkotakalla

Millaisia ulkotakkoja on olemassa?

Ulkotulisijoista ja -takoista on erilaisia malleja, joten voit valita omasi sen mukaan, kuinka paljon tilaa haluat käyttää. Jotkin ulkotakat ovat suurempia ja suunniteltu luomaan kiinteä tulisija puutarhaan. Muut ulkotakat ovat kuin kannettavia takkoja, jotka voit ottaa mukanasi, kun menet metsään tai rannalle, tai haluat istuskella puutarhassa vähän eri paikassa kuin ennen.

Ovatko ulkotakka ja nuotiokori turvallisia?

Ulkotakan ja tulikorin etuna on, että ne ovat turvallisia, sillä niissä on rajoitettu tulipesä. Tuli ei leviä takan ulkopuolelle eikä vahingoita maata tai kasvillisuutta. Toki sinun on aina avotulen kanssa oltava erityisen varovainen. Tuhka ja hiiltynyt puu on helppo kerätä pois. Ulkotakan avulla voit nauttia tulesta aivan rauhassa.

Mitä voin polttaa ulkotakassa tai nuotiokorissa?

Kun sytytät tulen ulkotakassa tai nuotiokorissa, kannattaa takan pohjalle laittaa syttyvää materiaalia. Lisää sitten nuotioon sytykkeitä ja viimeiseksi puita. Jos haluat polttaa takassasi hiiltä, sekin käy varsinkin, jos haluat saada aikaan kaunista hehkua. Voit helposti tehdä kauniin ja tunnelmallisen nuotion ulkotakkaan.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja