Canvas-taulut

+10 000 kpl tuotetta
Kampanja
204f8308769e018e61e4fa832af8a682e5c92bb5.jpg

Canvastaulu on taulu, joka on peitetty kankaalla ja johon on painettu jokin aihe tai kuvio. Canvastaulu ei tarvitse kehyksiä ja voi olla suurempi kuin tavalliset printit ja julisteet maksamatta liikoja. Meiltä löydät yksinkertaisia aiheita, kauniita eläinkuvia ja mahtavia maisemia. Jotta canvastaulu sopisi parhaiten sisustukseesi kannattaa valita sopivan värimaailman kangastaulu.

Canvastauluja väreissä tai mustavalkoisena

Toinen hyvä neuvo on valita canvastaulu katseenvangitsijaksi huoneeseen. Meiltä löydät myös lähes kokonaan mustavalkoisia kangastauluja pieniä värikkäitä yksityiskohtia lukuun ottamatta. Kyseessä voi esimerkiksi olla mustavalkoinen metsä, jonka keskellä näkyy yksinäinen punainen mökki. Tämän tyyliset canvastaulut sopivat loistavasti yksinkertaisten värien joukkoon, missä pieni väri pilkahdus taulussa vetää katseen heti sinne. Suosituimpia canvastaulujamme ovat usein kuvia suosituista kaupungeista kuten New York, Lontoo tai Venetsia. Voit nopeasti unelmoida itsesi kangastaulujen aiheeseen kuten Brooklyn Bridgelle, Manhattanin siluettiin, London Bridgelle tai Venetsian kanaville. Meiltä löydät paljon canvastauluja monesta kauniista ja hienosta aiheesta.

Canvastauluja eläimistä ja luonnosta

Jos haluat mielummin jotakin lähempänä luontoa, niin löydät myös paljon sellaisia valikoimastamme. Eläinaiheiset canvastaulumme näyttävät eläimet koko komeudessaan ja kauneudessaan. Meiltä löydät kuvia suurista elefanteista, mahtavista leijonista, villeistä hevosista ja monesta muusta. Toinen hyvä aihe canvastaululle on luonto. Monet löytävät rauhallisuutta luonnosta ja sen kauniista väreistä sekä aiheista. Kuva kauniista rannasta, laituri hienolla järvellä tai lumiset vuoret voivat helpottaa kaipuuta luonnon helmaan. Canvastaulu vois siis luoda aivan uuden ilmeen ja tunteen huoneeseen. Jos sinulla on tyhjät seinät kotona, niin nyt on aika muuttaa asiaa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja