Valkotaulu & lasitaulu

46 kpl tuotetta
1130746(1).jpg
Valkotaulun tai liitutaulun avulla voit helposti kirjoittaa ylös tärkeitä asioita, muistutuksia, ostoslistaa ja paljon muuta. Valikoimastamme löydät myös magneettitaulun, joka toimii täydellisesti jääkaapin ovessa, seinällä tai toimistossa. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä itsellesi ja tarpeisiisi sopiva muistitaulu.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon valkotaulua valittaessa?

Sinun on ensin päätettävä, millaiseen käyttöön taulua olet hankkimassa. Onko se tulossa kotiin vai toimistoon? On myös hyvä miettiä samalla kokoa ja materiaalia. Esimerkiksi lasitaulu on tyylikäs sisustuselementti kotiin, mutta toimii myös erinomaisesti kokoushuoneessa. Jos valkotaulua käytetään paljon, on suuri valkotaulu täydellinen vaihtoehto. Tarjoamme valikoimassamme tietysti myös pieniä tauluja.

Mikä on liitutaulu?

Liitutaulu on muistitaulu, johon voi kirjoittaa ja piirtää siihen tarkoitetulla liidulla. Liitutaulu on monikäyttöinen. Siihen tehdyt merkinnät ovat kestäviä, se on helppo pitää puhtaana ja sillä on pitkä käyttöikä. Meiltä Trademaxilta löydät sekä suuria että pieniä liitutauluja. Valikoimassamme on sekä seinälle kiinnitettäviä että omilla jaloillaan seisovia liitutauluja.

Voinko ostaa valkotaulun halvalla netistä?

Ehdottomasti! Meiltä Trademaxilta löydät laajan valikoiman laadukkaita muistitauluja edullisesti. Tilaa uusi muistitaulusi tänään.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä