Siirrettävä ilmastointilaite

13 kpl tuotetta
1152262(9).jpg
Kampanja
Kannettavan ilmastointilaitteen avulla voit määrittää oikean lämpötilan kotiisi. Koska voit siirtää sen helposti, voit sijoittaa sen minne haluat. Onpa se sitten toimistossa, vieras- tai makuuhuoneessa, ei väliä, sillä se toimii kaikkialla. Trademaxilta löydät monia eri malleja, joissa on erilaisia toimintoja. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Miten kannettava AC toimii?

Kannettava AC on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Liitä pistoke tavalliseen pistorasiaan ja ripusta letku ulos ikkunasta mallista riippuen. Kannettava ilmastointilaite poistaa ilmasta lämpöä ja puhaltaa viilennetyn ilman haluttuun tilaan.

Kuinka suuren AC-laitteen tarvitsen?

Tarvitsemasi AC-laitteen tyyppi riippuu siitä, kuinka paljon tilaa haluat jäähdyttää. Jos alue on suuri, saatat tarvita tehokkaamman mallin, jonka jäähdytysteho on 3,5 kW, jolloin se voi jäähdyttää jopa 35 neliömetrin alueen. Pieni, kannettava AC, jonka jäähdytysteho on 2,6 kW, sopii 11-20 neliömetrin huoneisiin.

Voinko käyttää kannettavaa ilmastointilaitetta kaikissa huoneissa?

Voit tietysti! Kannattavaa ilmastointilaitetta voit siirtää tarpeen mukaan huoneesta toiseen. Voit pitää asunnossasi luomassa mukavaa lämpötilaa tai sijoittaa sen mökille viilentämään kuumia kesäpäiviä. Olipa sitten kuuma, kylmä tai kostea ilma, aseta ilmastointilaite juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja