Lämpöpatterit

62 kpl tuotetta
1727329(1).jpg
Tarvitsetko kotiisi hieman lisälämpöä vai paleletko vaan helposti? Lämmityslaitteella lämmität valitsemasi tilan haluamaasi lämpötilaan. Meillä Trademaxilla on eri mallisia lämmittimiä, joten löydät varmasti sinulle sopivan.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä lämmityslaitetta valittaessa tulisi huomioida?

Sinun pitää tietää, miten suurta tilaa haluat lämmittää. Kannattaa myös valita sellainen laite, jolla tila lämpenee nopeasti. Toisin sanoen, pieneen tilaan riittää pienempi lämmityslaite ja suurempaan tilaan tarvitsee tehokkaamman laitteen.

Mitä hyötyä on lämpöpuhaltimesta?

Jos haluat lämmittää tilan nopeasti, lämpöpuhaltimen avulla se onnistuu. Lämpöpuhallin sopii kaikkialle, mutta erityisesti se on kätevä kuistilla, autotallissa tai työpajassa. Lämpöpuhallin lämmittää huoneen tehokkaasti kierrättämällä ilmaan ympäri tilaa.

Millaisia lämmittimiä Trademaxin valikoimassa on?

Trademaxilta löydät laajan valikoiman erilaisia lämmittimiä edullisesti. Meillä on lämpöpuhaltimia, konvektorilämmittimiä sekä lämmittimiä puhaltimella ja paljon muuta. Meillä on sekä pieniä että suuria lämmittimiä. Tervetuloa Trademaxin verkkokauppaan tutustumaan ja valitsemaan juuri omaan tarpeeseesi sopiva lämmitin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä