Ilmankostutin

1 kpl tuotetta
1410396(1).jpg
Tutustu ilmankostutinvalikoimaamme ja valitse se, joka auttaa sinua saavuttamaan miellyttävämmän sisäilman. Näppärän kokonsa ansiosta laitteet on helppo sijoittaa, ja ne sopivat siksi hyvin moniin kodin tiloihin. Trademaxin valikoimasta löydät erilaisia malleja erilaisin ominaisuuksin.

Ilmankostuttimen avulla parempi sisäilma

Miksi pitäisi hankkia ilmankostutin?

Monilla ihmisillä kuiva iho, kuivat huulet ja kuivat hiukset ovat yleisiä talvikuukausina. Jopa kasvit ja huonekalut voivat kärsiä kuivasta huoneilmasta. Ilmankostuttimen avulla voit torjua kuivaa ilmaa ja luoda näin paremman sisäilman.

Miten ilmankostutin toimii?

Ilmankostutin tuottaa höyryä, joka imeytyy ilmaan. Sinun on vain varmistettava, että ilmankostuttimessa on vettä, ja puhdistettava ilmankostutin säännöllisesti bakteerien välttämiseksi. Ilmankostuttimia on saatavana erikokoisiin tiloihin, jolloin niiden kapasiteetit vaihtelevat. Valitse kotiisi oikean kokoinen laite, jotta saat parhaan lopputuloksen.

Voiko ilmankostutin lievittää allergioita?

Astma- ja allergiayhdistyksen mukaan kuiva ilma voi pahentaa astma- ja allergiaoireita. Kostea ilma tekee ilmasta helpommin hengitettävän ja vähentää ilmassa olevia hiukkasia, jotka voivat aiheuttaa allergiaoireita. Kosteus jää kiinni ilman sisältäviin hiukkasiin, jotka sitten painuvat ja putoavat lattialle, josta ne imuroidaan pois.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä