Ilmankuivain

3 kpl tuotetta
1152260(11).jpg
Fyndhörna
Ilmankuivain auttaa pitämään kotisi ilmankosteuden sopivalla tasolla. Trademaxilta löydät tehokkaita ja joustavia ilmankuivaimia. Valikoimassamme on eri kokoja, joista voit valita sopivan niin pienen kuin myös suuren tilaan. Meillä on tunnettujen tuotemerkkien, kuten Wood´s ja Eeese ilmankuivaimia. Tilaa ilmankuivain tänään, toimitamme sen sinulle luotettavasti!

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mihin ilmankuivainta tarvitaan?

Jos kodissasi on paljon kosteutta, kuten kylpyhuone, pesutupa, kellari tai ullakko, voi siellä olla tarvetta liiallisen kosteuden poistamiselle. Ilmankuivaimen avulla sisäilma paranee ja vaara tavaroiden homehtumiselle pienenee.

Miten ilmankuivain toimii?

Erilaiset ilmankuivaimet sopivat eri tiloihin. Yhteistä niille on kuitenkin se, että ne imevät ilmaan muodostuneen kosteuden ja puhaltavat tilalle kuivaa ilmaa. Näin ilma pysyy hyvänä ja terveellisenä.

Miten valitsen oikean ilmankuivaimen?

Sinun on tiedettävä, kuinka paljon tilaa on kuivattava. Lisäksi sinun on tiedettävä kosteuskuormitus ja sen huoneen lämpötila, jota aiot kostuttaa. Jotkut ilmankuivaimet toimivat paremmin kellarissa, kun taas toiset sopivat pesuhuoneeseen. Trademaxilta löydät eri tiloihin sopivia ilmankuivaimia, lue sen eri toiminnot tuotekuvauksista.

Kuinka kauan ilmankuivaimen pitäisi kestää?

Ilmankuivaimen keston suhteen ei ole erityisiä sääntöjä. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon kosteutta sen on poistettava ilmasta. Siksi sinun on tiedettävä, kuinka paljon vettä on poistettava ja kuinka kauan sinulla on. Jos valitset mallin, joka ei ole yhteydessä mihinkään, on tärkeää muistaa tyhjentää säiliö. Näin saat arvion siitä, kuinka paljon kosteutta tilassa on.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Fyndhörna
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Fyndhörna