Tuulettimet

72 kpl tuotetta
1748904(4).jpg
Kampanja
Suositut suodatukset
Tarvitsetko kotiisi parempaa sisäilmaa? Siinä tapauksessa tuuletin voi olla oikea ratkaisu sinulle. Trademaxilta löydät pienet ja suuret tuulettimet, kaikkea kattotuulettimista, pöytätuulettimiin ja lattiatuulettimiin.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Miten saan kaiken hyödyn tuulettimesta?

Sijoita tuuletin lattialle. Silloin lämmin ilma nousee ylöspäin ja saa huoneen tuntumaan viileämmältä. Voit laittaa tuulettimen eteen vaikka kulhollisen jääpaloja. Kylmä vesi haihtuu samalla viilentäen ilmaa. Varmista myös, että kaikki ovet ja ikkunat ovat kiinni. Näin kuuma ilma pysyy ulkona ja viileä sisällä asunnossa.

Mitä tuuletinta ostaessa pitäisi ottaa huomioon?

Tuulettimia on saatavana eri tarkoituksiin. Siksi on tärkeää valita oikeanlainen tuuletin oikeaan tarkoitukseen. Et esimerkiksi voi käyttää lämmitystuuletinta kylpyhuoneen kosteuden poistamiseen. Sinun siis kannattaa tutustua tuulettimiin hyvin ennen ostamista.

Millainen tuuletin on paras?

Erilaisilla tuulettimilla on erilaisia etuja. Pöytätuuletin on helppo sijoittaa pöydälle tai sivupöydälle. Se sopii kodin jokaiseen huoneeseen. Jos sinun tarvitsee viilentää suurempaa tilaa, kannattaa tutustua lattiatuulettimiin. Niissä on usein suurempi moottori ja suuremmat siivet. Kattotuuletin luo erinomaisen ilmankierron ja antaa miellyttävän viileyden tunteen kuumina kesäpäivinä.

Mitä ominaisuuksia tuulettimella pitää olla?

Se, millaisia ominaisuuksia tuulettimessasi tulisi olla, riippuu siitä, millaiseen tarkoitukseen tuuletinta olet hankkimassa. Jos viilennettävä huone on suuri, kannattaa laskea huoneen tilavuus ja verrata sitä tuulettimen suositeltuun ilmavirtaan, jolloin tuulettimesta saadaan irti suurin hyöty. Vaikka etsisit vain pientä tuuletinta, ei ole ollenkaan huono ajatus ottaa huomioon tuulettimen tehoa, jotta saat varmasti tarpeeksi tehokkaan tuulettimen, joka vastaa tarpeitasi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja