Keittiö & kodinhoitohuone

3 196 kpl tuotetta
Kampanja
1904252(2).jpg
Keittiö on talon sydän. Aamupalalle ja päivälliselle kokoonnutaan riippumatta siitä, missä perhe oleskelee lopun ajan päivästä. Ei siis ihme, että monet ihmiset panostavat paljon luodakseen kauniin keittiön, jossa on mukava olla. Monet haluavat myös kodinhoitohuoneen keittiön läheisyyteen, jotta kaikki tarpeellinen on yhdessä ja helposti saatavissa.

Keittiö ja kodinhoitohuone ovat kodin sydän

Miten valitsen keittiön välineet?

Keittiön sisustaminen vaatii hieman suunnittelua. Jos olet juuri muuttanut, sinun on ehkä täydennettävä sitä, mitä sinulla jo on. Sinulla on luultavasti jo peruslautaset, -ruokailuvälineet, -lasit ja muut vastaavat. Ehkä sinulla on myös kahvinkeitin, leivänpaahdin ja muita vastaavia keittiövälineitä. Mutta jos olet muuttanut isompaan asuntoon, saatat tarvita enemmän kalusteita täyttämään keittiösi. Kuvittele, mitä haluat keittiössäsi tapahtuvan. Miltä päivä näyttää? Valitse kaapit, sisustus ja varusteet tämän haaveesi ja suunnitelmasi mukaan.

Mitä kalusteita tarvitaan apukeittiössä?

Kodinhoitohuoneeseen tai apukeittiöön ei tarvita paljon kalusteita. Mutta ne, joita tarvitaan, ovat tärkeitä. Tarvitset kaapin pesuaineen, huuhteluaineen ja vastaavien säilyttämistä varten. Myös erityyppisille pyykeille (väri, materiaali jne.) on hyvä olla erilliset pyykkikorit. Silityslauta voi olla hyödyllinen myös kodinhoitohuoneessa.

Voinko hankkia mustan keittiön?

Totta kai sinulla voi olla musta keittiö. Sinä valitset haluamasi värit keittiössäsi. Erityisesti musta on väri, josta on tullut viime aikoina yhä suositumpi väri keittiön seinissä. Varmista vain, että huoneessa on runsaasti valoa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Nostettava ja laskettava
Säilytys
Säilytystyyppi
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Tyyppi
Säädettävä
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja