1422401(1).jpg
Kampanja
Onko sinulla pyykkikori, joka vain seisoo paikallaan ja näyttää surkealta? Vai onko se jopa niin kauhea, että keräät pyykit muovikasseihin odottamaan pyykkipäivää tai vaan jaksamista? Vaihda pyykkikorisi uuteen ja tyylikkääseen, jossa on useita lokeroita. Elämästä tulee helpompaa ja hauskempaa hankkimalla edullinen pyykkikori Trademaxilta. Valitse suosikkisi eri materiaaleista valmistettujen, erikokoisten ja -tyylisten pyykkikorien valikoimasta. Edullisesti netistä!

Pyykkikorilla yksinkertaisempi ja hienompi kylpyhuone

Minkä kokoinen pyykkikori minun pitäisi valita?

Valitse pyykkikorin koko taloutesi koon mukaan. Yhdelle hengelle riittää pienempi, tavallisen kokoinen kori, kun taas suurelle perheelle on hyvä hankkia pyykkikori, jossa on useampia lokeroita, joihin pyykin voi lajitella.

Mistä materiaaleista valmistetut korit sopivat pyykkikoreiksi?

Pyykkikorin materiaaliksi sopii periaatteessa mikä materiaali tahansa. Tyylikkäitä pyykkikoreja on saatavilla eri materiaaleista valmistettuina. Pyykkikori voi olla vaikkapa puuta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kosteaa pyykkiä ei kannata säilyttää umpinaisessa pyykkikorissa. On hyvä, jos pyykin voi säilyttää ilmavasti.

Mitä hyötyä on pyykkikorista, jossa on lokeroita?

Monella kylpyhuoneessa on tilaa vain rajallisesti eikä sinne mahdu useampaa pyykkikoria. Silloin on toimivaa ja työtä säästävää lajitella pyykit heti koriin laitettaessa. Voit erotella 40- ja 60-asteen pesuun menevät vaatteet erikseen tai lajitella tummat ja vaaleat vaatteet eri lokeroihin.

Mitä kannattaa ottaa huomioon väriä valittaessa?

Jos olet jo valinnut kylpyhuoneeseen jonkin värin, kannattaa valita pyykkikori siihen sopivaksi. Muuten voit valita minkä värisen pyykkikorin tahansa, kuten monivärisen, ruskean, mustan tai valkoisen pyykkikorin. Joitakin pyykkikoreja voi käyttää myös jakkarana.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja