Työtaso & keittiötaso

109 kpl tuotetta
2059316(1).jpg
Keittiön työtasot ovat mukana luomassa arjen ja juhlan hetkiä. Illalliset perheen ja ystävien kanssa. Aamiaiset ennen työpäivää. Suuret juhlat. Hyvä ja laadukas keittiön työtaso auttaa luomaan kaikkia niitä hetkiä ja muistoja, jotka tekevät elämästä niin paljon arvokkaampaa.

Tarvitseeko keittiön työtaso päivitystä?

Mikä on laminaattityötaso?

Laminaatti itsessään tarkoittaa, että materiaali koostuu eri kerroksista, jotka on liimattu yhteen. Tekniikka on yleinen sekä lattianpäällysteiden, lautojen että veneen rakennuksessa käytettävissä puumateriaaleissa. Laminaattityötasossa on erittäin kestävä pintakerros, joka kuvioiltaan jäljittelee esimerkiksi puuta tai kiveä.

Onko tamminen työtaso kallis?

Kyllä, se on. Ainakin verrattuna useisiin muihin puulajeihin. Tammi on kestävää, suosittua ja ylellistä. Vain 1,7 prosenttia kaikesta vuosittain markkinoille tulevasta puusta on tammea. Tämä johtuu siitä, että tammen on kasvettava noin 150 vuotta, ennen kuin se voidaan kaataa ja tehdä siitä esimerkiksi tamminen työtaso. Aiemmin historiassa tammi oli vielä ylellisempää, sillä sitä käytettiin lähes yksinomaan sota-alusten rakentamiseen. Löydät kuitenkin edullisia tammitaso Trademaxin laajasta valikoimasta.

Voidaanko keittiön työtaso tehdä metallista?

Keittiön työtaso voidaan tietenkin valmistaa myös kokonaan metallista. Metalli on kestävää ja helppo pitää puhtaana. Jos työtaso yhdistetään tiskialtaaseen, metalli on erityisen kätevää, koska silloin kaikki saadaan mahtumaan yhteen ja samaan yksikköön. Metalli on tyylikäs ja kätevä vaihtoehto.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä