categoryTopBlock

Istuma-ammeet - pieni amme, suuri nautinto

10kpl tuotetta
Kylpyammeet
Kampanja
Trademaxilta löydät tyylikkäitä ja edullisia kylpyammeita erimallisina ja jännittävin muotoisina. Tutustu ja valitse suosikkisi – sitten onkin aika nauttia ihanista kylpyhetkistä!

Suorat ja kaarevat istuma-ammeet

Miksi istuma-amme?

Istumakylpyamme voi olla toimiva ratkaisu sinulle, joka rakastat kylpeä kylpyammeessa, mutta kylpyhuoneessasi on vain rajoitetusti tilaa. Istuma-amme tarjoaa samanlaisen kylpykokemuksen kun suurempi amme, mutta se ei vie liikaa tilaa. Lisäksi se on taloudellisempi ja ympäristöystävällisempi, koska sen vetoisuus on isoa ammetta huomattavasti pienempi.

Mitä minun tulee ottaa huomioon, kun valitsen istuma-ammetta?

Kylpyammetta ostettaessa on otettava huomioon useita tekijöitä. Minkä muotoisen ammeen haluat, haluatko kaarevan vai suorakulmaisen mallin? Kuinka syvän kylpyammeen haluat? On tietysti myös tärkeää, että amme sopii kylpyhuoneen muuhun sisustukseen ja tyyliin.

Kuinka asennan istuma-ammeen?

Kylpyammeen asentaminen ei ole kovin haastavaa, kunhan sinulla on selkeä käsitys siitä, mihin kylpyamme sijoitetaan. Jos putket ja hanan paikka ovat valmiina, asettele kylpyamme paikoilleen ja tee tarvittavat liitännät.

Mitä on saniteettiakryyli?

Trademaxilla on valikoimassaan edullisia muovikylpyammeita, ns. saniteettiakryyliammeita. Saniteettiakryyli on hyvin suosittu materiaali kylpyammeiden valmistuksessa. Materiaali on pehmeää ja mahdollistaa melko vapaan muotoilun verrattuna perinteisiin materiaaleihin. Saniteettiakryyli tuntuu kylmänäkin miellyttävältä ihoa vasten, eikä materiaali ole märkänäkään niin liukas kuin perinteiset ammemateriaalit.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Kylpysyvyys (mm)
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja