categoryTopBlock

Suuret ja pienet tassuammeet

1kpl tuotetta
Kylpyammeet
Kampanja

Tassuammeet... ajattoman romanttiset klassikot! Miltä tuntuisikaan sukeltaa vaahtokylpyyn pieneen tai suureen tassuammeeseen, jossa on kauniit kromijalat? Kaunis kynttelikkö täydentäisi kokonaisuuden ja tunnelman. Trademaxilla on valikoimissaan sekä pieniä että suuria tassuammeita, jotka on valmistettu saniteettiakryylistä. Jos haaveilet edullisesta mustasta tai valkoisesta tassuammeesta, tutustu valikoimaamme ja uudista kylpyhuoneesi!

Edulliset tassuammeet Trademaxilta

Trademaxilla on myynnissä erilaisia ja eri mallisia klassisia tassuammeita. Esimerkiksi Bathlifen ja Noron mallistoista löytyy niin mustia kuin valkoisiakin tassuammeita, joissa on kromatut jalat. Laadukkaat ammeet on valmistettu saniteettiakryylistä, materiaalista, joka tuntuu viileänkin ihoa vasten miellyttävältä. Materiaali ei ole liukas, joten se vähentää liukastumisvaaraa ammeessa.

Tassuammeella kylpytilaan saa romanttista ja eleganttia tunnelmaa. Jalallinen amme saa tilan tuntumaan suuremmalta ja sen alta lattia on helppo pitää puhtaana. Ammetoimitukseen sisältyvät jalat ovat säädettävät, joten ammeen asennus suoraan onnistuu niiden avulla mutkitta.

Mikä tassuammeistamme sopii parhaiten sinun kylpyhuoneeseesi? Olisiko perinteinen, hieman kaarevareunainen amme se oikea, vai miellyttääkö sinua enemmän modernin suorat linjat? Meiltä löydät varmasti unelmiesi ammeen. Trademaxilta tilaaminen on helppoa ja turvallista. Tilaa siis heti uutta ilmettä kylpyhuoneeseesi!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Toiminto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja