Kylpyhuoneen hylly

11 kpl tuotetta
1136536(1).jpg
Kampanja

Kylpyhuonehyllyllä käytännöllistä ja kaunista säilytystilaa Kylpyhuonehylly on käytännöllinen huonekalu, jossa yhdistyvät käytännölliset säilytysratkaisut ja estetiikka. Kylpyhuonehylly on kaunis, sisustuksellinen elementti, joka tuo kylpyhuoneeseesi persoonallisuutta.

Mitä kylpyhuonehyllyä ostaessa kannattaa ottaa huomioon?

Paras tapa löytää täydellinen hylly kylpyhuoneeseen, on arvioida säilytystilan tarve sekä käytettävissä olevan tilan koko. Suuri kylpyhuonehylly on käytännöllinen ja se tarjoaa valtavasti tilaa säilytykselle, mutta saattaa samalla saada tilan tuntumaan ahtaalta. Kannattaa mitata tila tarkasti ja hankkia malli, joka sopii tilaan niin tyyliltään kuin kooltaankin.

Voiko kylpyhuonehyllyn kiinnittää ruuvaamalla?

Kyllä, mutta jotta seinien vesieritys ei rikkoutuisi, suosittelemme kiinnittämään hyllyn liimaamalla. Nykyään on saatavana useita erityisesti kylpytiloihin tarkoitettuja liimoja, joilla on erinomainen tarttuvuus ja jotka kestävät useankin kilon kuormituksen.

Millainen hylly sopii parhaiten pieneen kylpyhuoneeseen?

Jos kylpyhuoneessa on rajoitetusti lattiatilaa, kannattaa harkita suihkuhyllyn, seinähyllyn tai pyörillä siirrettävän kylpyhuonekärryn hankkimista. Ne tarjoavat mukavasti säilytystilaa pieneenkin tilaan.

Mikä materiaali on paras?

Kosteissa tiloissa muovista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu hylly on paras, sillä nämä materiaalit kestävät hyvin kosteutta ja kastumista. Puusta tai rottingista valmistetuilla kylpyhuonehyllyillä tilaan saa kodikkuutta. Meiltä löydät eri materiaaleista valmistetut ja erikokoiset hyllyt. Löydä suosikkisi ja tilaa uusi kylpyhuonehyllysi helposti ja näppärästi osoitteesta trademax.fi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja