975ea049f1fa02727ea1e22ae558ba8a80c3cf3e.jpg
Trademaxilta löydät erilaisia liukuestemattoja. Yhteistä niille kaikille on se, että ne soveltuvat hyvin tiloihin, joissa on liukastumisvaara, kuten kylpyhuoneisiin ja käytäviin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi parhaiten sopiva liukuestematto.

Minne minun pitäisi sijoittaa liukuestematto ja liukueste?

Liukuestematto kannattaa asettaa sinne, missä on liukastumisvaara. Suihkut ja kylpyammeet ovat hyviä esimerkkejä tiloista, joissa voit tuntea liukuesteen ansiosta olosi turvalliseksi, kun sinä, lapsesi tai isovanhempasi käytte suihkussa. Liukastumista estäviä mattoja on hyvä asettaa myös alueille, joilla lattia voi tuntua liukkaalta, jottei liukastumisonnettomuuksia pääse tapahtumaan.

Tarvitsenko liukuestemattoa?

Kylpyhuoneessa voivat liukastua muutkin kuin lapset, siis aikuisetkin tai lemmikkieläimet. Sen vuoksi sinun kannattaa hankkia suihkumatto, joka kattaa koko kylpyammeen tai suihkun. Trademaxilta löydät erikokoisia ja -mallisia liukuesteitä ja liukuestemattoja.

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon liukastumista estävää mattoa valitessani?

Sinun tarvitsee vain valita matto, joka peittää koko liukastumisenestoa tarvitsevan pinnan. Muuten voit vain valita maton, joka näyttää mielestäsi parhaalta ja vastaa parhaiten tarpeitasi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä