categoryTopBlock

Poljinroskakorit

41kpl tuotetta
Kylpyhuonetarvikkeet
Kampanja

Missä voin käyttää poljinroskista?

Poljinroskis sopii kaikkiin tiloihin, joissa tarvitaan roska-astiaa. Monet sijoittavat poljinroskiksen kylpyhuoneeseen, mutta suuremmat mallit toimivat hyvin myös esimerkiksi keittiössä, kodinhoitohuoneessa tai autotallissa.

Miten puhdistan poljinroskiksen?

Kaikki valikoimamme poljinroskikset on valmistettu kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista, joten roskis on helppo pitää puhtaana ja raikkaana. Roskiksen ulkopinnan voi tarvittaessa pyyhkiä kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Jos roskiksessa on irrotettava sisäosa, sen puhdistaminen onnistuu huuhtelemalla tai tiskaamalla.

Miten suuri poljinroskis on?

Poljinroskiksia on monen tyylisiä ja monen kokoisia. Trademaxin valikoimassa on paljon erilaisia poljinroskiksia, jotta sinä löydät juuri omaan tarpeeseesi sopivan. Jos etsit poljinroskista kylpyhuoneeseen, pärjäät varmasti pienemmällä mallilla kuin, jos poljinroskis on tarkoitus sijoittaa keittiöön tai muuhun tilaan, jossa jätteitä kertyy enemmän. On olemassa myös poljinroskiksia, joissa on useampi osa, jolloin ne sopivat erinomaisesti lajitteluun. Tutustu laajaan poljinroskisten valikoimaan ja tilaa omasi Trademaxilta jo tänään, helposti ja näppärästi.
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja