Kampanja
681934(1).jpg
Trademaxilta löydät erilaisia koukkuja. Meillä on muun muassa kromisia, metallisia ja mattamustia koukkuja. Meillä on niin yksittäisiä koukkuja kuin useamman koukun naulakoitakin. Kun kylpyhuoneessasi on tarpeeksi koukkuja, on järjestyksen ylläpito helpompaa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja ostamaan koukut edullisesti netistä.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mikä pyyhekoukku minun pitäisi valita?

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, kuinka raskasta pyyhettä tai tavaraa koukussa säilytetään. Jos pyyhkeitä on useita, iso, monta koukkua sisältävä pyyhenaulakko voisi olla sopiva. Jos taas on tarve vain yhdelle pyyhkeelle, riittää sille yksittäinen koukku. On myös mukavaa, jos koukut ja naulakot sopivat muuhun kylpyhuoneen sisustukseen. Tällä tavalla voit luoda kylpyhuoneeseen kauniin, yhtenäisen kokonaisuuden.

Kuinka asennan pyyhekoukun?

Kaiken kaikkiaan on tärkeää, että pinta, johon koukun aiot kiinnittää, on kuiva. Todennäköisesti joudut poraamaan seinään reiän koukkua varten. On tärkeää käyttää oikeanlaista poranterää ja muistaa lisätä silikonia reikään, jotta kosteutta ei pääse rakenteisiin. Tällä tavalla kiinnitetty koukku kestää painoa ja pysyy hyvin paikallaan.

Kuinka monta koukkua kylpyhuoneessa pitäisi olla?

Jos haluat tietää, kuinka monta koukkua tarvitset, on hyvä aloittaa laskemalla, kuinka monta pyyhettä sinulla on kylpyhuoneesi. Kylpyhuoneeseen kannattaa laittaa aina muutama ylimääräinen koukku, jotta tarvittaessa löytyy koukkutilaa myös kylpytakille ja vieraspyyhkeelle.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja