681993(1).jpg
Kampanja

Pyyhekuivaimella kuivat ja raikkaat pyyhkeet

Ikävintä kylpyhuoneessa on se, että märille kylpypyyhkeille ei ole paikkaa, jossa ne voisi helposti saada kuivumaan. Kosteat, kasaan jätetyt pyyhkeet alkavat haista ja homehtuvatkin helposti. Trademaxin netistä löydät edulliset pyyhekuivaimet ja pyyhetelineet.

Voinko kiinnittää pyyhekuivaimen seinään poraamalla reiät?

Kyllä se onnistuu. Sinun tulee vain varmistaa oikea paikka, ettet joudu poraamaan monia reikiä. Tällaisiin ylimääräisiin reikiin voi kertyä kosteutta, jos niitä ei täytetä asianmukaisesti.

Miksi minun pitäisi ostaa pyyhekuivain?

Teline, johon mahtuu kaikkien perheenjäsenten pyyhkeet, on erinomainen ratkaisu, kun halutaan pyyhkeille paikka, jossa ne saavat rauhassa kuivua. Niin niistä tulee raikkaat ja kuivat jokaisen käytön jälkeen.

Millaisia erilaisia pyyhekuivaimia on olemassa?

Kesäaikaan pyyhetelineenä on helppo käyttää vaikkapa aurinkotuolin selkänojaa, jolloin pyyhe kuivuu nopeasti auringossa. Sisäkäyttöön on olemassa monia eri vaihtoehtoja, joista voit valita sopivimman. Valikoimassamme on pyyhekuivaimia ihan muutamalla pyyhkeelle tai suuremmallekin pyyhemäärälle. Jos perhe on iso, voi olla tarpeellista hankkia useampi pyyhekuivain.

Minkä näköisiä ja tyylisiä pyyhekuivaimia on olemassa?

Useimmat valikoimamme kuivaimista on hopeanvärisiä. Myös muutama teline on saatavana kullan- tai messinginvärisenä, jos pidät enemmän sellaisista. Tutustu valikoimaan osoitteessa trademax.fi ja kysy tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja