681877(1).jpg
Kampanja
Tyylikkäällä ja edullisella pyyhetikkaalla voit helposti päivittää kylpyhuoneesi sisustuksen ja kutsua vieraasi nauttimaan kauniista kylpyhuoneestasi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa pyyhetelineet, jotka näyttävät mielestäsi parhailta ja sopivat parhaiten kylpyhuoneeseesi.

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon, kun valitsen pyyhetikasta ja pyyherengasta?

Aloita miettimällä, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävänäsi ja mihin haluat sijoittaa pyyhetelineen. On myös hyvä valita pyyhetelineen koko sen mukaan, kuinka moni sitä käyttää, onko käyttäjiä vain yksi vai koko monihenkinen perhe? Valitse myös tikas tai rengas, joka sopii kylpyhuoneesi muuhun sisustukseen, sillä näin saat kylpyhuoneeseesi yhtenäisen tyylin.

Miten käytän pyyhetikasta sisustuksessa?

Pyyheteline tai pyyhetikas on hieno lisä kylpyhuoneeseen. Pyyhetikkaan etuna on, että voit sijoittaa sen minne haluat. Pienen kokonsa ansiosta se ei vie liikaa tilaa. Tikkaat on kuitenkin hyvä sijoittaa suihkun ja pesualtaan lähelle, jotta pyyhkeet ovat käden ulottuvilla.

Mitä malleja Trademax tarjoaa pyyhetelineistä ja -renkaista?

Trademaxilta löydät monipuolisen valikoiman pyyhetikkaita ja -renkaita. Niille, jotka haluavat kylpyhuoneeseen rustiikkisempaa ja luonnollisempaa tyyliä, on tarjolla puisia ja bambusta valmistettuja pyyhetikkaita. Tarjoamme tietysti myös messinkisiä ja metallisia pyyhetelineitä niille, jotka haluavat kylpyhuoneeseen klassisempaa tyyliä. Jos tyylisi on enemmän trendikäs ja teollinen, löydät meiltä metallisia, mustia ja messinkisiä pyyhetikkaita ja -telineitä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja