Saippuapumppu & saippuakuppi

37 kpl tuotetta
681882(1).jpg
Kampanja

Miten pidän saippuakupit ja saippuapumput puhtaana?

Saippuakuppeihin kerääntyy helposti vettä ja saippuajäämiä. Siksi saippua-astiat kannattaa huudella säännöllisesti. Saippuakuppiin kerääntyy helposti myös bakteereja, joten se kannattaa puhdistaa pesusienellä tai liinalla. Tällä tavoin saippuakuppi pysyy hygieenisenä ja näyttää siistiltä. Saippuapumput voi tyhjentää kokonaan ja huudella sitten vedellä. Pyyhi pullon kädensijaosa säännöllisesti liinalla. Näin sekä saippuakuppi että pumppupullo pysyvät puhtaina ja siisteinä.

Mitä hyviä puolia eri saippuakuppi- ja saippuapullomateriaaleilla on?

Jos sinulla on pieniä lapsia, kannattaa hankkia materiaaliltaan kovaa käyttöä kestävä saippuakuppi ja pumppupullo. Myös seinään kiinnitettävä saippuapumppu voi olla hyvä valinta, sillä se ei pääse kaatumaan tai putoamaan. Näin rikkoutumisen riski pienenee. Luonnonkivi ja posliini ovat pitkäikäisiä materiaaleja, joista valmistetut esineet toimivat myös sisustuksellisina yksityiskohtina. Lasi monissa muodoissaan näyttää tyylikkäältä. Kirkkaasta lasista valmistetusta pumppupullosta näkyy saippuan väri läpi, joten saippua on hauska valita väriltään sisustukseen sopivaksi.

Millaiseen käyttöön saippuakuppi ja saippuapumppu sopivat parhaiten?

Saippuakupit sopivat parhaiten paikkaan, jossa niitä käyttää vain muutama ihminen. Voit hemmotella itseäsi ihanalla saippuapalalla suihkussa tai kylvyssä, ja nauttia samalla sen ylellisyydestä. Palasaippuat ovat ympäristöystävällisiä ja niitä on saatavana erituoksuisina sekä erivärisinä. Saippuapumppu on hygieenisempi vaihtoehto silloin, kun käyttäjiä on paljon. Voi olla mukavaa hankkia kylpyhuoneeseen toisiinsa hyvin sopivat saippuakupit ja pumppupullot. Musta saippuakuppi ja musta saippuapumppupullo valkoista laatoitusta vasten näyttävät tyylikkäiltä

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja