160744.jpg
Kampanja

Ylellinen wc-harja kylpyhuoneeseen

Voimme varmasti olla samaa mieltä siitä, että perinteinen wc-harja saattaa näyttää aika ankealta. Trademaxin verkkokaupan valikoimasta löydät wc-harjat, joilla saat kylpyhuoneeseesi uutta ylellistä ilmettä ja tunnelmaa.

Millaisia wc-harjoja suosittelette?

Meillä on valikoimassa paljon erityyppisiä vessaharjoja, joista voit valita mieleisesi. Voit valita vaikkapa kylpyhuoneesi nykyisiin väreihin sopivan wc-harjan. Jos tila on pieni, niin seinälle kiinnitettävä wc-harja voisi olla näppärä ja tilaa säästävä ratkaisu.

Mistä materiaaleista wc-harjat on valmistettu?

Meillä on messingistä, ylellisestä bambusta, posliinista ja muovista valmistettuja wc-harjoja. Valikoimassamme on sarjoja, joihin kuuluu wc-harjojen lisäksi myös yhteensopivia saippuakuppeja ja pumppupulloja sekä muita kylpyhuoneen säilytystuotteita. Löydät meiltä edulliset ja eriväriset wc-harjat sekä muut kylpyhuonetarvikkeet.

Miten kiinnitän wc-harjan seinään?

Voit kiinnittää wc-harjan seinälle joko liimaamalla tai ruuvaamalla. Huomioi kiinnittäessä, ettet vaurioita toimillasi tilan vesieristystä.

Onko teillä erihintaisia wc-harjoja?

Trademaxin valikoimasta löydät eri hintaluokkien wc-harjoja, jotka kaikki ovat edullisia. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse omaan tyyliisi ja hintatasoon sopiva wc-harja. Jos tarvitse apua valinnassa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tilaa wc-harja näppärästi ja helposti osoitteesta trademax.fi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja