categoryTopBlock

Pesuallas

371kpl tuotetta
Pesualtaat
Kampanja

Millaisia pesualtaita Trademaxilla on?

Valikoimassamme on eri materiaaleista valmistettuja, eri muotoisia ja mallisia pesualtaita. Yksittäinen pesuallas on helppo sijoittaa mihin tahansa kylpyhuoneeseen sen koosta riippumatta. Valitsemalla eri materiaaleista, kuten luonnonkivestä, marmorista ja klassisesta valkoisesta posliinista valmistetun pesualtaan, voit luoda oman sisustustyylisi. Pyöreät ja soikeat muodot antavat altaalle tyylikkään ja ylellisen ilmeen. Joten näytä tyylisi valitsemalla haluamasi yksittäisallas.

Mitä minun pitää ottaa huomioon, kun valitsen pesuallasta?

Pesuallasta valitessa kannattaa ottaa huomioon omat tarpeet. Jos kylpyhuonetta käyttää koko perhe, kannattaa valita helposti puhdistettava materiaali. Jos käytettävä tila on pieni, saattaa pyöreä pesuallas olla koristeellinen ja käytännöllinen. Jos haluat luoda kylpyhuoneeseen eleganttia ilmettä, valitse musta tai väriltään muuten tumma käsienpesuallas. Varmista aina kyseisen tuotteen kohdalta, kuuluvatko hana ja pohjaventtiili toimitukseen.

Onko pesualtaan asennus vaikeaa?

Yleensä pesualtaan asentaminen onnistuu helposti. Useimpien altaiden mukana toimitetaan asennusohjeet. Jos altaan asennuksen yhteydessä joudutaan asentamaan uusia vesi- tai viemärijohtoja, pitää niiden tekeminen jättää ammattilaiselle. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään asennukseen liittyvissä asioissa.
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja