categoryTopBlock

Pyyhekuivaimet vesikierto

21kpl tuotetta
Pyyhekuivaimet
Kestääkö pyyhkeesi kuivuminen mielestäsi liian kauan vai onko kylpyhuoneesi kylmä? Tällöin vesikiertoisesta pyyhekuivaimesta voisi olla apua. Aloita miettimällä, minkä kokoisen, minkä värisen tai mistä materiaalista valmistetun kuivaimen haluaisit. Tule tutustumaan laajaan pyyhekuivainvalikoimaamme ja tilaa omasi edullisesti netistä.

Kuinka vesikiertoinen pyyhekuivain toimii?

Vesikiertoisessa pyyhekuivaimessa lämmin vesi virtaa pyyhekuivaimen sisällä ja saa kuivaimen lämpiämään. Tällainen pyyhekuivain on yleensä aina asennettu patterijärjestelmään, joten sen lämmitys on siksi taloudellista.

Kuinka asennan vesikiertoisen pyyhekuivaimen?

Suurin osa pyyhekuivaimistamme on helppo asentaa. Toimituksen mukana saat seinäkiinnikkeet ja ruuvit sekä ohjekirjan, jonka ohjeiden avulla asennus ammattilaiselta onnistuu. Enne pyyhetelineen tilaamista kannattaa varmistaa putkien ja venttiilien paikat ja niiden sopivuus kuivaimeen. Lisäksi kannattaa miettiä, minkä kokoinen kuivain on omaan käyttöösi sopiva, toisin sanoen, että koko perheen pyyhkeet mahtuvat siihen hyvin.

Mitä etuja pyyhekuivaimella on?

Sen lisäksi, että se auttaa kuivaamaan ja lämmittämään pyyhkeitä, se toimii myös kylpyhuoneen lämmönlähteenä. Saat tilan sen avulla lämpimäksi ja mukavaksi, ja se myös auttaa suihkun jälkeisen kosteuden kuivaamisessa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä