Lattiasekoittajat

11 kpl tuotetta
Kampanja
1912962(1).jpg
Lattiasekoittimet ovat käytännöllinen ja tyylikäs lisä kylpyhuoneeseen. Sen lisäksi, että ne tarjoavat oikean lämpöisen veden vapaasti seisovaan kylpyammeeseen, niitä voidaan käyttää myös muiden kylpyhuoneratkaisujen kanssa ylellisemmän tunnelman luomiseksi. Tutustu tunnettujen tuotemerkkien eri malleihin.

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon lattiasekoitinta valitessani?

Saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta sinun on oltava tietoinen siitä, että sekoitin asennetaan lattiaan. Siksi on tärkeää, että asennuksen tekee ammattilainen, jotta kylpyhuoneen vedeneristys ei vahingoitu. Valitse sekoitin, joka näyttää mielestäsi parhaalta ja sopii parhaiten kylpyhuoneeseesi.

Mikä on lattiahana?

Lattialle asennettava sekoitin on suunniteltu ensisijaisesti vapaasti seisoviin kylpyammeisiin. Sen lisäksi, että lattiahana täyttää kylpyammeen vedellä, on se myös esteettisesti miellyttävä sisustuksen yksityiskohta. Valikoimassamme on sekä korkeita että matalia lattiasekoittimia, sillä on tärkeää, että hanan korkeus suhteessa kylpyammeeseen on oikea.

Miten sijoitan lattiahanan?

Lattiasekoitin on käytännöllisyytensä lisäksi myös näyttävä sisustuselementti. Voit valita, sijoitatko sen kylpyammeen päähän, jalkopäähän tai sivulle. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lattiahana näyttää parhaalta vapaasti seisovassa kylpyammeessa, joka on hieman kauempana seinästä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja