1876958(2).jpg
Kampanja
Suositut suodatukset
Sinun, joka haluat kylpyhuoneestasi ylellisen ja sisustustyyliltään modernin, täytyy ehdottomasti hankkia kattosuihku. Suuren pinnan ansiosta kattosuihkun antama suihku on ihana. Perinteiseen suihkupäähän verrattuna ero tulee siitä, että kattosuihkusta vesi valuu suoraan alaspäin. Trademaxin valikoimassa on paljon erilaisia kattosuihkuja ja erillisiä suihkupäitä – täydellistä sinulle, joka pidät vaihtelusta. Trademaxilta löydät kaiken kokoisiin budjetteihin sopivat suihkut kylpyhuoneeseen.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mikä kattosuihku minun kannattaa valita?

Trademaxin valikoimassa on paljon erilaisia kattosuihkumalleja. Jos haluat luoda kylpyhuoneeseen kylpylätunnelmaa, kannattaa tutustua vesiputoussuihkuihin tai sadesuihkuihin. Niissä vesi valuu alaspäin suuremmalta alueelta, mikä saa aikaan ihanan suihkukokemuksen. Voit myös valita kattosuihkun sekoittajalla tai kattosuihkun ilman sekoittajaa.

Mitä kattosuihkua valitessa kannattaa huomioida?

Jos suihkutila on pieni, kannattaa harkita hyllyllisen kattosuihkun ostamista. Hyllyt ovat käytännöllisiä, sillä niillä voit säilyttää suihkutuotteita käden ulottuvilla. Trademaxilta löydät suosittujen tavaramerkkien, kuten Moran ja HansGrohen kattosuihkut. Voit tietysti itse päättää haluatko kattosuihkun ja sekoittajan yhdessä vai kattosuihkun ja suihkupään erikseen.

Miksi kattosuihku?

Sinulle, jolla ei ole kotona kylpyammetta, on kattosuihku erinomainen ammeen korvaaja, sillä kattosuihku antaa ihanan ja ylellisen suihkukokemuksen. Suuri kattosuihku tai suurempi kattosihti luovat tunteen, että seisot sateessa trooppisessa sademetsässä.

Kuinka korkealle kattosuihku pitäisi asentaa?

Kattosuihkun sopiva korkeus on 215 cm lattiasta suihkun alareunaan. Valikoimassa on myös säädettäviä kattosuihkuja, joten tutustu myös siihen valikoimaan. Näin voit hankkia suihkun, jonka voit asentaa juuri oman makusi mukaiselle korkeudelle.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja