Suihkuhylly & suihkukori

25 kpl tuotetta
1182546(2).jpg
Kampanja

Suihkun järjestäminen tekee suihkussa käymisestä helpompaa ja hauskempaa, eikä sen edes tarvitse olla vaikeaa. Aseta suihkutilaan yksinkertaisesti käytännöllinen ja tyylikäs suihkusäilytysyksikkö, jonka avulla shampoot ja saippuat on helppo pitää järjestyksessä. Suihkuhylly tai -kori helpottaa myös tavaroiden puhtaana pitämistä.

Suihkuun enemmän tilaa suihkuhyllyillä ja suihkukoreilla

Mihin voin laittaa suihkuhyllyn?

Tyylikkäitä ja käytännöllisiä suihkusäilytysratkaisuja on saatavana useissa malleissa. Ne on helppo asentaa tai ripustaa suihkun seinälle. Jos haluat hyllyn nurkkaan, on olemassa erityisesti kulmiin sopivia suihkuhyllyjä ja suihkukoreja. Kylpyhuoneeseesi tai suihkuhuoneeseesi parhaiten sopiva suihkusäilytysjärjestelmä voidaan helposti ripustaa suihkukaapin yläreunaan, ripustaa koukulla suihkutelineen ympäri tai kiinnittää seinään imukupeilla. On myös olemassa hyllyjä, jotka voidaan liimata paikalleen. Liiman saa tietenkin poistettua sitten, kun muutat tai haluat remontoida kylpyhuoneesi.

Miksi suihkukorit ovat hyödyllisiä?

Yksinkertainen ja tyylikäs suihkukori on hyvä, koska se estää shampoon, hoitoaineen ja muiden pullojen kaatumisen ja putoamisen lattialle. Se helpottaa myös suihkun puhtaana pitämistä, koska se on helppo irrottaa ja puhdistaa.

Tarvitsenko suihkuhyllyn?

Lisäämällä suihkukorin lisäksi tilaan tyylikkään suihkuhyllyn saat lisätilaa vedenpitävälle kaiuttimelle, saippuapalalle tai muille tarvikkeille, jotka toivot olevan kädenulottuvilla suihkussa käydessäsi. Kun suihkuhyllysi on paikoillaan, huomaat, kuinka paljon helpompaa suihkutilan siistinä pitäminen on.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja