1136714(1).jpg
Suihkutuolista tai suihkujakkarasta saat paljon apua kylpyhuoneen, varsinkin silloin kun olet menossa suihkuun. Suihkutuoli tai suihkujakkara sopii vanhuksille, joilla voi olla vaikeuksia säilyttää tasapainonsa suihkussa. Ne sopivat erinomaisesti myös lapsille, joilla on suurempi liukastumisvaara kuin aikuisilla. Suihkutuolit ja jakkarat ovat suureksi avuksi lapsia suihkuttaessa.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Tarvitseeko suihkujakkara paljon tilaa?

Jos sinulla on suuri kylpyhuone, jossa on paljon tilaa, sinun ei tarvitse miettiä, sopiiko sinne suihkutuoli tai -jakkara. Jos sen sijaan sinulla on pieni kylpyhuone, jossa on pienempi suihkutila, sinun on harkittava, onko suihkussa tilaa jakkaralle. On myös hyvä, jos sinulla jakkaran voi tarvittaessa sijoittaa pois suihkutilasta, jos ylimääräistä tilaa sen sijoittamiseen, jos suihkussa tarvitaan enemmän tilaa muuhun.

Tarvitseeko suihkutuoli ja suihkujakkara huoltoa?

Koska suihkutuolit ja -jakkarat on valmistettu alumiinista ja muovista, ne eivät vaadi suurta huoltoa. Suihkutuolit ja -jakkarat kannattaa ajoittain puhdistaa miedolla pesuaineella, jolloin ne pysyvät siisteinä eikä saippuajäämiä ehdi kertyä. Jos vedessä on paljon kalkkia, saattaa suihkujakkara olla hyvä pyyhkiä aina suihkun jälkeen, jottei siihen jää kalkkitahroja.

Onko olemassa selkänojallisia suihkutuoleja?

Ehdottomasti! Trademaxilta löydät myös selkänojalliset suihkutuolit. Sitten voit helposti lepuuttaa selkääsi suihkun aikana.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä