538729(1).jpg
Kampanja
Yksi kylpyhuoneen keskeisistä toiminnoista on suihku. Suihkut näyttävät erilaisilta, mutta useimmille on yhteistä se, että niissä on suihkuletkuun liitetty käsisuihku. Trademaxilta löydät laajan valikoiman edullisia suihkuletkuja. Tutustu tunnettujen tuotemerkkien, kuten Hansgrohen valikoimaan.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä minun tulee ottaa huomioon suihkuletkua valittaessa?

Hyvä suihkuletku sulautuu muuhun kylpyhuoneesi sisustukseen. Siksi kannattaakin miettiä, minkä värisen suihkuletkun haluat. Värivaihtoehtoja on useita, kuten on kromi, metalli tai musta. Sinun kannattaa miettiä myös, mikä olisi letkun sopiva pituus. Olipa suihkusi asennettu miten korkealle tahansa, voit valita lyhyen tai pitkän suihkuletkun.

Miten suihkuletku vaihdetaan?

Ensinnäkin on tärkeää, että valitset letkun, jossa on sama liitäntä kuin olemassa olevassa letkussasi. Ruuvaa sitten vanha irti ja kiinnitä uusi. Suurimmassa osassa suihkuletkuja on sama liitin (½ tuumaa). Varmista, että kiinnität uuden tarpeeksi tiukasti ja testaa letku sitten käynnistämällä suihku.

Voinko ostaa suihkuletkun Trademaxin verkkokaupasta?

Ehdottomasti! Trademaxilta löydät monipuolisen ja edullisen suihkuletkuvalikoiman. Tutustu eri malleihin ja tilaa se, joka mielestäsi sopii sinulle ja kylpyhuoneeseesi parhaiten.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja