eef6bb3f8fc853783529f599b3f02d6fe1beb0c2.jpg
Kampanja
Trademaxilta löydät kaiken, mitä suihkuun tarvitset. Valikoimassamme on paljon erilaisia suihkusuuttimia ja suihkukahvoja, joista löydät helposti omaan kylpyhuoneeseesi sopivan mallin. Valitse omasi koon, muotoilun ja toiminnan mukaan ja voit luoda juuri sellaisen suihkun kuin haluat. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme!

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Millainen suihkun suukappale ja suihkukahva minun kannattaa valita?

On tärkeää, että suihkukahva tuntuu mukavalta kädessä. Lisäksi on tärkeää, että suihkusuutin antaa haluamasi laisen suihkun, jonka paine on sopiva. Näin suihkukokemuksestasi tulee kaikin puolin mukava. Voi olla järkevää valita myös helposti puhdistettava suutin, josta kalkkisaostumat on helppo poistaa.

Miten puhdistan suihkun suukappaleen?

Hyvä suihkusuutin pitäisi olla helppo puhdistaa kalkkisaostumista ihan pyyhkimällä. Jos se ei riitä, niin voit sekoittaa etikkaa ja vettä muovipussiin ja laittaa suihkupään liuokseen. Anna aineen vaikuttaa noin 15-20 minuuttia. Poista suihkupää pussista ja huuhtele se puhtaalla vedellä. Laske sen jälkeen suihkusta kuumaa vettä noin minuutin ajan. Näin suihkusi on jälleen kuin uusi.

Millaisia suihkun suukappaleita Trademaxilla on?

Trademaxin verkkokaupasta löydät niin modernit kuin klassisetkin suihkusuuttimet todella edullisesti. Ehkä haluat sadesuihkupään tai klassisen käsisuihkun. Riippumatta siitä, mitä etsit, löydät sen varmasti Trademaxilta. Laajassa valikoimassamme on tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Hansgrohe.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja