Kampanja
1213077(5).jpg
Vaikka suihkutelinettä voidaan pitää suhteellisen pienenä yksityiskohtana kylpyhuoneessa, se on silti tärkeä. Jos haluat välttää suihkupään pitelemisen kädessä sekä suihkussa että suihkun ulkopuolella, pidike on juuri sitä, mitä tarvitset. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa suihkunpitimet edullisesti Trademaxilta!

Miten asennan suihkutelineen?

Suihkunpitimien asennus voi vaihdella merkeittäin. Yleensä kaikenlaiset pidikkeet asennetaan seinään ruuveilla tai ne kiinnitetään suoraan suihkutankoon. Jotta varmistat, että pidike on asennettu oikein, suosittelemme, että noudatat ostoksesi mukana toimitettuja asennusohjeita.

Tarvitsenko suihkutelineen?

Suihkuteline pitää suuttimen paikallaan, kun et ole suihkussa, ja jos haluat välttää suuttimen pitelemisen kädessä suihkun aikana, voit helposti muuntaa käsisuihkun yläsuihkuksi käyttämällä suihkulle tarkoitettua pidikettä. Laite on yksinkertainen, kiinnitä vain suutin pidikkeeseen ja se pysyy paikallaan.

Mistä tiedän, minkä suihkutelineen hankin?

Suihkunpitimen kannattaa olla samaa merkkiä ja mallia kuin suihkusi, sillä suihkupäiden muotoilu voi vaihdella eri valmistajien välillä. Näin varmistat, että suihkupää sopii telineeseen.

Voinko vaihtaa suihkupidikkeen?

Totta kai voit. Jos haluat päivittää suihkusi yksinkertaisella ja tyylikkäällä tavalla, suihkuteline voi olla juuri oikea osa vaihdettavaksi. Tilaa uusi, joka sopii sekä suihkuusi että sisustukseen, ja saat päivitettyä sekä ilmeen että käytettävyyden.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Kampanja