9bd4bb59c7e6736efae64de12802fd600fe58c3e.jpg
Tyylikkäällä suihkuverholla saat kylpyhuoneeseen helposti uutta ilmettä. Suihkuverho ei ole vain käytännöllinen osa kylpyhuonetta, vaan se antaa tilalle tyyliä ja täydentää koko kodin sisustusta. Valikoimassamme on valtavasti erilaisia suihkuveroja, joista löydät varmasti omaan kotiisi ja sen tyyliin sopivan suihkuverhon. Meillä on lisäksi aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia suihkuverhoista

Miten suihkuverhon saa puhdistettua?

Vinyylistä ja muovista valmistetuissa suihkuverhoissa on sileä pinta, joka on helppo puhdistaa huuhtelemalla. Jotkut suihkuverot voi pestä, mutta tällöin on varmistettava asia pesuohjeista. Jos suihkuverhon antaa käyttökertojen välillä kuivua kokonaan, vähenee bakteerien ja mahdollisen homeen kasvu verhon pinnassa. Tällä tavoin suihkuverhosi säilyy siistinä ja raikkaana pidempään.

Miten homeen saa pois suihkuverhosta?

Jos suihkuverhosi haisee pahalle tai siinä on homepilkkuja, on meillä sinulle toimiva ohje verhon puhdistamiseen. Tarvitset suihkuverhon puhdistamiseen pesuainetta, 1 dl pyykkipulveria ja 2-3 pyyhettä. Sekoita pesuaine ja pulveri ja laita ne koneeseen yhdessä suihkuverhon ja pyyhkeiden kanssa. Pese kaikki korkeassa lämpötilassa seuraten kuitenkin verhon pesuohjeita. Pulveri poistaa pesun aikana hajua ja pyyhkeet hankaavat verhon pinnasta mahdolliset homepilkut. Ripusta verho ilmavasti kuivumaan ja anna sen kuivua kokonaan ennen käyttöönottoa.

Miten pitkä suihkuverhon pitäisi olla?

Suihkuverhon alareunan pitäisi olla muutaman sentin irti kylpyhuoneen lattiasta. Näin se kuivuu nopeammin ja homehtumisen riski pienenee. Lisäksi on tärkeää, ettei suihkuverho ole liian lyhyt. Silloin se liimautuu helpommin kiinni vartaloon ja vesiroiskeet päätyvät laajalle lattia-alueelle. Trademaxin valikoimassa on erikokoisia suihkuverhoja, jotta sinä löytäisit helposti omaan kotiisi sopivan suihkuverhon.

Mikä on suihkun rullaverho?

Rullautuva suihkuverho on hyvä vaihtoehto perinteiselle ja tavalliselle suihkuverholle. Se on muotoilultaan moderni ja suojaa lattiaa roiskeilta. Vedä verho alas, kun sitä tarvitaan ja ylös, kun se ei ole käytössä. Näin se on piilossa ja pois tieltä silloin, kun sitä ei käytetä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Toiminto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä