1130803(1).jpg
Kampanja
Suositut suodatukset
Haluatko kylpyhuoneestasi siistin ja kutsuvan? Silloin kannattaa etsiä sinne raikas ja istuinmukavuudeltaan miellyttävä wc-istuimen kansi. Trademaxin verkkokaupasta löydät laadukkaat ja edulliset wc-istuimen kannet. Valikoimassamme on puukuvioisia, kovasta muovista ja pehmeästä muovista valmistettuja sekä posliinisia wc-istuinkansia. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja löytämään juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopiva wc-istuimen kansi.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on wc-istuimen kannessa tärkeää?

On tietysti tärkeää valita wc-istuimen kansi, joka sopii tarpeisiisi ja jolla on mukava istua. Lisäksi wc-istuimen kannen tulisi olla kevyt avata ja sulkea. Trademaxilla on paljon eri malleja ja eri materiaaleista valmistettuja wc-istuinkansia. Kaikki vain siksi, että sinun olisi helppo löytää omaan kylpyhuoneeseesi sopiva malli.

Mistä tiedän mikä malli on sopivin?

Nykyään lähes kaikissa wc-istuimen kansissa on yleiskiinnike, joka sopii kaikkiin wc-istuimiin. Jos haluat olla aivan varma, että uusi kansi sopii kylpyhuoneesi wc-istuimeen, mittaa vanha istuinkansi. Vertaa mittoja uuden kannan mittoihin ja kun ne täsmäävät, voit olla varma, että uusi kansi sopii täydellisesti paikalleen.

Pehmeä vai kova istuin?

Wc-istuimen kannet valmistetaan nykyään joko kovasta tai pehmeästä muovista. Kovasta muovista valmistettu kansi on usein kestävä ja kestää suuremman kuormituksen kuin pehmeästä muovista valmistettu. Se toki on myös hieman painavampi ja saattaa pitää suljettaessa kovemman äänen.

Mitä etuja on pehmeästi sulkeutuvalla wc-istuimen kannella?

Pehmeästi sulkeutuva (soft close) kansi toimii niin, että se sulkeutuu hitaasti ja pehmeästi. Tämä ominaisuus on erinomainen varsinkin silloin, kun valitset kovamuovista valmistetun kannen, joka muuten sulkeutuu nopeasti ja äänekkäästi. Pehmeästi sulkeutuvan kannan väliin eivät jää sinun eikä lastesi sormet.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja