categoryTopBlock

WC-istuimen kansi

118kpl tuotetta
WC-istuimet
Suositut suodatukset

Miten löydän oikeanlaisen wc-istuimen kannen?

Nykyaikaisissa wc-istuimissa on yleensä yleismallinen istuinkansi, mikä helpottaa uuden, oman maun ja tyylin mukaisen kannen hankkimista. Varmistaaksesi istuvuuden, sinun on mitattava olemassa oleva istuinkansi. Erityisen tärkeää on mitata asennusreikien välinen etäisyys. Jos olet epävarma ja haluat apua istuimen kannen valintaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Millaisia eroja wc-istuimien kansilla on?

Erikseen ostettavien wc-istuimien kansien etuna on se, että voit helposti valita juuri omaan sisustustyyliisi sopivan istuimen kannen. Näin siitä tulee osa kylpyhuoneen sisustusta. Kaunis marmorinen wc-istuimen kansi antaa tilaan ylellistä ilmettä, ja löydät varmasti uudet värit ja kuviot, joilla saat kylpyhuoneeseen haluamaasi luonnetta. Valikoimassa on myös pehmeästi sulkeutuvia wc-istuimen kansia. Ne viimeistelevät pöntön, ja sulkeutuvat lähes äänettömästi eivätkä sormet jää kannen väliin.

Mitä eroa on pehmeällä ja kovalla istuimen kannella?

Pehmeät wc-istuimen kannet on valmistettu hieman pehmeämmästä muovista tai vastaavasta materiaalista. Ne ovat kevyitä ja käytännöllisiä. Kovat istuimen kannet painavat enemmän eivätkä ne naarmuunnu ja kulu yhtä helposti kuin pehmeämmät kannet. Kovat kannet ovat myös kantavuudeltaan kestävämpiä.
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä