Kuvioidut lattialaatat

15 kpl tuotetta
cf24b519d6382bbc841af7f1d5ad6bd0749d38ac.jpg
Kampanja
Kuvioiduilla lattialaatoilla voit helposti uudistaa kodin eri osia. Kuvioitu laatoitus on suosittu keittiöiden, eteisten ja kylpyhuoneiden kaltaisissa tiloissa, koska se kestää kovaa käyttöä ja on helppo puhdistaa. Tutustu eri väristen kuviollisten lattialaattojen valikoimaan ja tilaa niistä mieleisesi.

Miten käytän kuviollisia laattoja sisustuksessa?

Kuvioituja laattoja voidaan käyttää sekä seinien että lattioiden koristeluun. Se, millä tavoin aseteltuina ne näyttävät parhaimmalta, riippuu laatan materiaalista ja ominaisuuksista. Kuvioidut laatat sopivat hyvin keittiöön, eteiseen tai kylpyhuoneeseen, ja voit myös valita, haluatko käyttää niitä sisällä vai ulkona.

Kuinka paljon kuvioituja laattoja tarvitsen?

Tarvittavien laattojen määrä vaihtelee sen mukaan, mihin ne aiot laittaa ja minkä kokoisia laatat ovat. On hyvä tilata hieman ylimääräisiä laattoja, sillä mahdolliset leikkausten määrät ja rikkoutuneet laatat lisäävät menekkiä. Trademaxilta löydät monen kuvioisia ja –kokoisia laattoja, joista pienimmät ovat kooltaan 15x15 cm ja suurimmat 60x60 cm.

Millaisia eri kuvioita on olemassa?

Kuvioiduista laatoista löytyy jotakin jokaiseen makuun. Laattoja on saatavilla useissa eri väreissä, myös hienostuneissa sävyissä. Jotkut luovat enemmän vintage-tunnelmaa esimerkiksi kukkakuvioilla. Ehkä haluat, että laatat jäljittelevät luonnonkiveä. Jos etsit enemmän itämaista tyyliä, löydät meiltä tietenkin myös marokkolaisvaikutteisia lattialaattoja.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja