Puukuvioiset lattialaatat

2 kpl tuotetta
88e6491e012e0971cdb778d754c721ac4860400d.jpg
Fyndhörna
Haluatko luoda puulattiamaisen vaikutelman, mutta haluat jotain kestävämpää materiaalia? Tällöin puukuvioiset lattialaatat sopivat sinulle täydellisesti. Kuvioiltaan puunpintaan muistuttavat laatat ovat ominaisuuksiltaan samanlaisia kuin laatat, joten voit asentaa ne keittiöön tai kylpyhuoneeseen ilman pelkoa niiden kulumisesta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa puukuvioiset laatat edullisesti Trademaxilta.

Mikä on puukuvioinen laatta?

Kestävien ominaisuuksiensa ansiosta puukuvioiset lattialaatat sopivat erinomaisesti kodin eri tiloihin. Valitse, haluatko laittaa laatat lattialle vai seinille, ja sijoita ne haluamaasi paikkaan. Puukuvioinen laattapinta ei tarvitse samanlaista hoitoa kuin tavallinen puulattia, ja se kestää hyvin lämpötilanvaihteluita.

Miten asennan puujäljitelmälaatat?

Puuta jäljittelevät laatat asennetaan samalla tavalla kuin tavalliset laatat. Aloita oven kauimmaisesta päästä ja asenna laatat lattialle yksi kerrallaan. On aina hyvä suunnitella prosessi, ennen kuin aloitat laattojen kiinnittämisen kiinnitysmassaan. Kokeile laattoja paikalleen saadaksesi käsityksen siitä, miltä valmis pinta tulee näyttämään. Sinun on myös muistettava, että kiinnitysmassan kuivuminen kestää noin viikon. Sinun ei siis pitäisi kävellä lattialla tuona aikana.

Pitääkö minun huomioida mitään erityistä puukuvioisia laattoja valitessani?

Ei sen enempää kuin että lasket tarvitsemasi laattamäärän. Aina on hyvä tilata muutama ylimääräinen, jotta sinulla on joitakin varalaattoja. Sitten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tilata laatat, jotka näyttävät mielestäsi parhailta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Fyndhörna
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Fyndhörna