Kampanja
682712(1).jpg
Lasimosaiikin avulla voit helposti päivittää kotisi. Mosaiikki tekee upeilla väreillään ja sävyillään himmeistä pinnoista eloisampia. Mosaiikki on myös helppohoitoinen, joten se pysyy pitkään kauniina. Tervetuloa tutustumaan edulliseen lasimosaiikkivalikoimaamme verkossa.

Kaunista kotiasi mosaiikkilaatoilla

Mitä minun tulee ottaa huomioon lasimosaiikin valinnassa?

Kun valitset lasimosaiikkia, valittavanasi on useita eri värejä ja kuvioita. Voit valita yksivärisen, kuviollisen tai niiden yhdistelmän. Huomioi myös se, että sauman värillä on suuri vaikutus lopputulokseen, siis sillä, valitsetko tumman vai vaalean saumauksen.

Kuinka asennan lasimosaiikin?

Tee suunnitelma ja piirustus ennen mosaiikin kokoamista. Puhdista sitten alusta, asenna mosaiikki ja tee saumat. Asennuksessa kannattaa käyttää laatoitusristejä, niin saumat pysyvät koko ajan saman levyisinä.

Miten paljon mosaiikkia tarvitsen?

Jotta tiedät, kuinka paljon mosaiikkia on ostettava, sinun on määritettävä päällystettävän pinnan koko. Laske se kertomalla pinnan pituus ja leveys, niin osaat tilata oikean määrän laattoja. Laattoja on aina hyvä olla hieman laskettua enemmän, tällöin sinulla on ylimääräisiä laattoja mahdollisesti rikkoutuvien tilalle.

Miten lasimosaiikkia käytetään?

Vaikka lasimosaiikkia käytetään yleisesti kylpyhuoneissa ja keittiöissä, käyttökohteita on myös muita. Mosaiikkia voi käyttää ulkona, tai miksi et asentaisi sitä vaikka sivupöydän pintaan? Toisin sanoen mosaiikki sopii moneen paikkaan ja luo tyylikkään sekä elegantin sisustusyksityiskohdan kotiisi.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja