682712(1).jpg
Mosaiikki on materiaali, jota on käytetty jo vuosisatoja. Nykyään sillä on monia käyttötarkoituksia, ja sillä saat luotua kauniita kuvioita erilaisille pinnoille. Tervetuloa tutustumaan Trademaxin edulliseen sauvamosaiikkivalikoimaan netissä. Tilaa tänään ja me toimitamme tilauksesi perille nopeasti ja turvallisesti!

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon, kun valitsen sauvamosaiikkia?

Muista tilata oikea määrä laattoja, mieluiten hieman ylimääräistä. Myös laastin valintaa on hyvä miettiä. Riippuen siitä, valitsetko vaalean vai tumman laastin, lopputulos voi näyttää erilaiselta. Valitse muuten vain mosaiikki, joka näyttää mielestäsi parhaalta ja antaa kotiisi haluamasi tyylin.

Miten asetan sauvamosaiikin?

Sauvamosaiikki asennetaan samalla tavalla kuin tavallinen mosaiikki. Ainoa ero on, että sinun tai asentajan on ehkä leikattava paloja, jotta sauvat sopivat kulmiin. Siksi on tärkeää tilata ylimääräisiä laattoja, jotta sinulla on niitä, jos jokin menee pieleen työn aikana.

Mihin sauvamosaiikin voi asentaa?

Sauvamosaiikin etuna on, että se voidaan asentaa minne tahansa, mikä tarkoittaa, että se sopii hyvin kodin eri tiloihin. Laatoitus on helppo puhdistaa, joten voit sijoittaa sen pinnoille, jotka saavat osakseen paljon käyttöä, kuten keittiöihin ja kylpyhuoneisiin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Muoto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)